nieuws

waar je wat aan hebt.

Wij kennen ze wel! Een van onze Partners. En daar zijn we trots op

19 oktober 2021

Een krantenkop uit het Financieele Dagblad. ‘Main Capital, de succesvolle investeerder die bijna niemand kent’. Gelukkig kennen wij deze prachtige organisatie juist wel en mogen wij hen sinds enkele jaren een van onze Partners noemen!

Main Capital is gevestigd in Den Haag en wij hebben recentelijk een van onze Assistants daar geplaatst. Naar volle tevredenheid van alle partijen. Main Capital is een investeerder die behoort tot de top van het Nederlandse private equity. Maar toch kent niet iedereen Main. Main richt zich voornamelijk op producenten van specifieke bedrijfssoftware en applicaties voor de overheid, zorg en financiële instellingen. Dit in tegenstelling tot andere investeringsmaatschappijen die zich richten op het bedrijfsleven. In de wereld van bedrijfssoftware is Main een begrip.

Blij met hen en zij met(F)ons!

Bron: Financieele Dagblad 7 oktober 2021

 

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.