Werkwijze

Jij zoekt.
Wij vinden.

Over de Assistant van vandaag en morgen

Wat de Assistant van vandaag zoal doet en wat van haar – of hem – gevraagd wordt, laat zich niet in één omschrijving samenvatten. Aan de ene kant omdat de functie te divers en te veelomvattend is. Waar nog eens bij komt dat de invulling en het takenpakket van een Assistant van bedrijf tot bedrijf behoorlijk verschillend zijn. En anderzijds doordat de Assistant van vandaag zo ongeveer van alle eigenschappen en vaardigheden wel wat in huis moet hebben, en van een aantal juist heel veel. De moeilijkheidsgraad zit ‘m in de combinatie. Een combinatie die voor elke Assistant en voor iedere functie en voor elke organisatie weer anders is. Het bij elkaar brengen – matchen – van aanbod, vraag en combinatie is het onbetwiste specialisme van Assistant2. We zijn daar gewoon heel goed in.

onze ambitie: de beste zijn

Bij Assistant2 staan we voor: de persoonlijke benadering – wij geloven in 1 op 1, kennis uitwisselen en kennis delen, maatschappelijk betrokken. Prima arbeidsvoorwaarden en als jij dat wil, een auto, telefoon en laptop van de zaak. En passend bij jouw en onze ambitie om de beste te zijn (…of te worden) krijg je alle ruimte en middelen om je eigen LOT te bepalen. LOT staat voor: jouw persoonlijke Loopbaan Ontwikkel Traject. Kijk meteen even naar het actuele overzicht trainingen en workshops.

als Assistant van nu:

  • vind je het heel leuk om als moderne Ondersteuner van nu aan de slag te zijn
  • heb je minimaal een HAVO/MBO4/HBO opleiding
  • is werk (stage) ervaring als Ondersteuner een must
  • en je Nederlands en Engels is gewoon goed
  • ben je digitaal van deze tijd
  • hoort social media bij ‘het werk’
  • maak je werk van kwaliteit

samen aan het werk

eerste kennismaking. Ben jij een Assistant van nu (…en morgen)? En beschik je over de benodigde talenten en capaciteiten? En belangrijker nog, geldt voor jou ook dat kwaliteit de mentaliteit is? Zo ja, dan gaan we met elkaar aan de slag. In het eerste gesprek maak je kennis met een van onze medewerkers die jou gaat begeleiden. We kijken of die zo belangrijke klik er is, of je voldoet aan de gestelde eisen, controleren je diploma’s en nemen we je meest recente salarisspecificatie door.

tweede ronde. Als we beiden vinden dat we verder moeten praten – die klik moet 100% wederzijds zijn –, volgt een tweede gesprek op ons hoofdkantoor in Den Haag. Dit kan tijdens kantooruren, maar als het jou beter uitkomt, kan dat ook na werktijd. Tijdens dit gesprek gaan we o.a. dieper in op wat jij hoopt te vinden in een nieuwe baan, wat je ambities zijn voor de toekomst en in welke werkomgeving jij het beste uit jezelf kunt halen. Vervolgens gaan we nader in op jouw karakter eigenschappen en jouw skills, doe je taaltesten en bespreken uitgebreid wat jij van Assistant2 als jouw toekomstig werkgever kunt en mag verwachten.

aan de slag. De volgende stap is dat we met jouw profiel gaan kijken bij welke van onze Partners jij het beste past. Indien een Partner interesse heeft, ga je op kennismakingsgesprek. Omdat we bij Assistant2 niet alleen op functionele vaardigheden e.d. selecteren, maar ook op aspecten als karakter(eigenschappen), blijkt in de praktijk vaak dat de klik snel gemaakt is. Voor je het weet kun je aan de slag. En goed om te weten. 95% van al onze banen loopt uit in een vaste aanstelling bij onze Partner, met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%!

Eenmaal aan het werk kun je er op rekenen dat we regelmatig met jou en onze Partner de voortgang evalueren. Als daaruit blijkt dat zaken verbeterd of bijgesteld moeten worden, dan doen we dat natuurlijk meteen met onze trainingen en workshops. Want onze missie is nu eenmaal: werk maken van kwaliteit.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.