Assistant2

Plaatsen,
begeleiden, ontwikkelen

assistants van nu en morgen

Assistant2 werkt persoonlijk. We plaatsen en begeleiden Assistants van nu én morgen bij Partners in heel Nederland. We ondersteunen en faciliteren Assistants in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Door training, opleiding, coaching. Onze missie: werk maken van kwaliteit. Elke dag opnieuw. Nooit vanuit de regeltjes of starre voorschriften, maar wél vanuit een houding; kwaliteit is de mentaliteit.

De oprichter van Assistant2 is Fons Scheltema. Zijn actieve loopbaan in ‘de arbeidsbemiddelingsbranche’ startte hij in 1982 als vestigingsmanager bij ASA Studenten Uitzendbureau. Van 1985 tot 1990 was hij initiatiefnemer en directeur van StarJob Secretaresse Uitzendbureau. En van 1990 tot 2001 oprichter, eigenaar en algemeen directeur van Secretary Plus. Na verkoop van Secretary Plus aan USG People in 2001 was Fons Scheltema korte periode ‘buiten het vakgebied’ werkzaam.

Eind 2006 keerde hij terug in het vak en startte Management Support Assistant2. Er waren in die periode veel ontwikkelingen gaande op de arbeidsmarkt en met name op het secretaresse-vakgebied was er letterlijk en figuurlijk veel werk aan de winkel. De taken en werkzaamheden van secretaresses waren dusdanig veranderd dat de functienaam de lading al lang niet meer dekte. Maar ook de positie in de organisatie was veranderd, van secretaresse naar management ondersteuner naar Assistant van nu en morgen. En daar hoorde een andere waardering voor zowel de Assistant als het vakgebied bij.

De visie van Fons is dat een Assistant van nu zich niet zou moet laten verleiden tot een tijdelijk contract. Assistant2 vindt dat Assistants zekerheid verdienen en biedt ze daarom altijd een project- of arbeidsovereenkomst aan. Met alle zaken die daarbij geregeld horen te zijn zoals: minimaal een marktconform salaris, een pensioenregeling, goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals auto van de zaak en… een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject.

tijd voor een Assist met direct resultaat

U zoekt een (tijdelijke) vervanger v/m voor uw huidige Assistant. Er is onverwachts een vacature ontstaan. De formatie moet worden uitgebreid door groei in de organisatie of er is sprake van een tijdelijke piek in de workload. Of u zoekt een Project Assistant voor een specifiek project binnen uw organisatie. Om welke situatie het ook gaat, u heeft behoefte aan vaste of tijdelijke (extra) ondersteuning. In de meeste gevallen is die ondersteuning per direct gewenst. Dus geen tijd voor een langdurige sollicitatieprocedure, met een vaak onzekere uitkomst. Dan is dit zo ongeveer het moment om de deskundige assistentie in te roepen van management support Assistant2.

Waar kunt u op rekenen? Assistant2 levert u snel een professionele en gemotiveerde Assistant met cv en werkervaring die er toe doen en met een persoonlijkheid die naadloos aansluit bij de functie en uw bedrijfscultuur.

betrokken Assistants

Als middelgrote en grote onderneming vindt u bij Assistant2 de beste talenten en professionals. Assistants die iedere dag weer met hun persoonlijke en professionele kwaliteiten weten te overtuigen in een veeleisende werkomgeving. Zij zijn natuurlijk het allerbelangrijkste maar een groot pluspunt is dat u daarnaast verzekerd bent van een betrokken organisatie die op persoonlijke wijze ondersteunt waar dat nodig is. Wij noemen dat gewoon werk maken van kwaliteit.

blijven ontwikkelen

Bij Assistant2 beschouwen we onze eigen medewerkers als ‘het hart’ van de organisatie. Onze persoonlijke en professionele ontwikkeling vinden we net zo belangrijk als het zakelijk succes van Assistant2. Daarom stimuleren we elkaar actief om steeds het beste uit onszelf te halen. Ook dat is werk maken van kwaliteit. Logisch dus dat onze Assistants altijd kunnen rekenen op uitdagende banen met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

maatschappelijk betrokken

Assistant2 is maatschappelijk betrokken. We ondernemen, waar of wanneer nodig,  initiatieven die bijdragen aan een prettiger samenleving. En die begint vaak om de hoek, in je eigen buurt. Zo steunen we jaarlijks een lokaal goed doel en stimuleren we zowel onze Assistants als onze Partners hierin mee te denken.

officiële toetsing

Assistant2 is in het bezit van het SNAkeurmerk. Dit is het keurmerk voor aannemers van werk (onder andere de uitzendsector en detacheerders) en is ontwikkeld om de risico’s voor inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. Met regelmatige audits worden wij getoetst of wij aan de gestelde SNA-keurmerk regels voldoen.

assistants die iedere dag
met persoonlijke en professionele
kwaliteiten weten te overtuigen

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Bij Assistant2 gaan we voor de Perfect match!  Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past en plaatsen wij jou bij het bedrijf waar je ook qua karakter matcht met de bedrijfscultuur. Conform onze werkwijze werk jij een aantal maanden via Assistant2. Na een bepaalde periode via ons gewerkt te hebben, word je door onze Partner overgenomen. 95% van al onze plaatsingen loopt uit in een aanstelling bij onze Partners. Met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En omdat we staan voor ontwikkelen in het vak, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Kom dan vrijblijvend kennismaken.