Assistant2

plaatsen,
begeleiden, ontwikkelen

assistants van nu en morgen

Assistant2 werkt persoonlijk. Sinds 2007 plaatsen, begeleiden en ontwikkelen wij Assistants van nu én morgen bij Partners in heel Nederland. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht. Van (Management, Event en HR) Assistant tot Office Manager/Alleskunner, en van Project Assistant/Spin in het web tot Executive Assistant/Sparringpartner. Maar ook voor Trainings- of Travelcoördinator en Teamleider/coördinator. Het vak van nu is breed en biedt veel uitdagingen en kansen.

Onze ‘baas’ en oprichter van Assistant2, is Fons Scheltema. Hij startte zijn actieve loopbaan in ‘de arbeidsbemiddelingsbranche’ in 1982 als vestigingsmanager bij ASA Studenten Uitzendbureau nadat hij daarvoor 5 jaar bij het Korps Mariniers had gediend. Van 1985 tot 1990 was hij initiatiefnemer en directeur van StarJob. En van 1990 tot 2001 oprichter, eigenaar en algemeen directeur van Secretary Plus dat hij uitbouwde tot een internationale onderneming met kantoren in Nederland, België en Duitsland. Na verkoop van Secretary Plus in 2001 was Fons korte periode ‘buiten het vakgebied’ werkzaam. Fons is een bezig bijtje want in zijn avonduren voltooide hij ook nog eens in 1988 zijn studie rechten in Rotterdam.

In 2007 keerde hij terug in het vak en startte Management Support Assistant2. Er waren in die periode veel ontwikkelingen gaande op de arbeidsmarkt en met name op het secretaresse-vakgebied was er letterlijk en figuurlijk veel werk aan de winkel. De taken en werkzaamheden van secretaresses waren dusdanig veranderd dat de functienaam de lading al lang niet meer dekte. Maar ook de positie in de organisatie was veranderd, van secretaresse naar management ondersteuner naar Assistant van nu en morgen. En daar hoorde een andere waardering voor zowel de Assistant als het vakgebied bij.

Fons heeft een eigenwijze kijk op de markt en vindt dat een Assistant van nu die via een bureau van baan wil wisselen zekerheid verdient. Assistant2 biedt daarom Assistants die voldoen aan de strenge selectie eisen altijd een project- /arbeidsovereenkomst aan. Met alle zaken die daarbij geregeld horen te zijn zoals een marktconform salaris, een pensioenregeling, goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals auto, telefoon of laptop van de zaak en… een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject.

tijd voor een Assist met direct resultaat

Je zoekt als organisatie een (tijdelijke) vervanger v/m voor je huidige Assistant. Er is onverwachts een vacature ontstaan. De formatie moet worden uitgebreid door groei van de organisatie of er is sprake van een tijdelijke piek in de workload. Of je zoekt een Project Assistant voor een specifiek project. Om welke situatie het ook gaat, je hebt behoefte aan (extra) ondersteuning. In de meeste gevallen is die ondersteuning per direct gewenst. Dus geen tijd voor een langdurige sollicitatieprocedure, met een vaak onzekere uitkomst. Dan is dit het moment om de deskundige assistentie in te roepen van Assistant2.

Waar kun je op rekenen? Assistant2 levert je snel een professionele en gemotiveerde Assistant met skills en werkervaring die er toe doen. En met een persoonlijkheid die naadloos aansluit bij de functie en jullie bedrijfscultuur.

betrokken Assistants

Als organisatie vind je bij Assistant2 de beste talenten en professionals. Assistants die iedere dag weer met hun persoonlijke en professionele kwaliteiten weten te overtuigen in een veeleisende werkomgeving. Zij zijn natuurlijk het allerbelangrijkste maar een groot pluspunt is dat je als bedrijf of organisatie daarnaast verzekerd bent van een betrokken organisatie die op persoonlijke wijze ondersteunt als Partner waar dat nodig is. Wij noemen dat gewoon werk maken van kwaliteit.

blijven ontwikkelen

Bij Assistant2 beschouwen we onze eigen medewerkers als ‘het hart’ van de organisatie. Onze persoonlijke en professionele ontwikkeling vinden we net zo belangrijk als ons zakelijk succes. Daarom stimuleren we elkaar doorlopend en actief om steeds het beste uit onszelf te halen. Ook dat is werk maken van kwaliteit. Logisch dus dat onze Assistants altijd kunnen rekenen op uitdagende banen met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

maatschappelijk betrokken

Assistant2 is maatschappelijk betrokken. We ondernemen, waar of wanneer nodig,  initiatieven die bijdragen aan een prettigere samenleving. En die begint vaak om de hoek, in je eigen buurt. Zo ondersteunen we jaarlijks een lokaal goed doel en stimuleren we zowel onze Assistants als onze Partners hierin mee te denken en mee te doen.

assistants die iedere dag
met persoonlijke en professionele
kwaliteiten weten te overtuigen

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Bij Assistant2 gaan we voor de Perfect match! Samen zoeken en vinden wij de baan of Assistant die het beste past op basis van karakter en bedrijfscultuur. Als de ‘klik’ er is en alle partijen zijn meer dan tevreden, treedt de Assistant in dienst. 95% van al onze plaatsingen loopt uit in een aanstelling bij onze Partners. Met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Vanaf de eerste werkdag begeleiden en coachen we waar nodig. En omdat we staan voor ontwikkelen in het vak, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (het LOT) uit. Nieuwsgierig? Laten we eens vrijblijvend kennismaken.