nieuws

waar je wat aan hebt.

Als trendsetters! In 1990 wisten wij al dat het vak van secretaresse ging veranderen….

3 augustus 2021

Uit de oude doos

Hoe leuk is dit krantenartikel uit het AD uit 1990 … MEER DAN EEN TIKGEIT. Hilarisch om te lezen dat Fons Scheltema, toen directeur en oprichter van Secretaresse Plus (het huidige Secretary Plus), al riep dat het vak van ‘secretaresse’ aan het veranderen is. En niet alleen maar het kopje koffie haalt en verslagen uittypt. “De secretaresse moet af van haar domme imago. Het vak dient dezelfde uitstraling te krijgen als bijvoorbeeld het beroep van advocaat of ingenieur”.

Nog steeds een feest van herkenning en helemaal voor diegene die aan de wieg hebben gestaan van de oprichting van Secretaresse Plus of daar nu nog steeds voor of via werken. Wat in 1990 begon met 2 locaties, en uiteindelijk uitgebreid is naar 36 locaties in maar liefst 3 landen (Nederland, Duitsland en België). Fons Scheltema had toen al als trendsetter, een uitstekende pioniersblik en de wil om het vak van secretaresse naar een hoger niveau te tillen. Toen werden er trainingen/opleidingen aangeboden om kennis aan te vullen daar waar de markt behoefte aan had. Bij Assistant2 is door ontwikkelen een van de pijlers van de onderneming naast het plaatsen en begeleiden van Assistants (zie ook missie en visie van Assistant2). Nog steeds onder de bezielende leiding van Fons worden er eendaagse trainingen georganiseerd waar de Assistants direct mee aan de slag kunnen. Het is onderdeel van het persoonlijke  Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) als men via Assistant2 aan de slag gaat.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.