Welkom bij Assistant2.

Wij gaan direct
voor je aan de slag.

Welkom bij Assistant2.

Kwaliteit is de mentaliteit.

Welkom bij Assistant2.

Waarmee kunnen wij jou van dienst zijn?

tijd voor een Assist met direct resultaat

Je zoekt een (tijdelijke) vervanger v/m voor je huidige Assistant. Er is onverwachts een vacature ontstaan. De formatie moet worden uitgebreid door groei in de organisatie of er is sprake van een tijdelijke piek in de workload. Om welke situatie het ook gaat, je hebt behoefte aan vaste of tijdelijke (extra) ondersteuning. In de meeste gevallen is die ondersteuning per direct gewenst. Dus geen tijd voor een langdurige sollicitatieprocedure, met een vaak onzekere uitkomst. Dan is dit zo ongeveer het moment om de deskundige assistentie in te roepen van Assistant2.

Waar kun je op rekenen? Assistant2 levert je snel een professionele en gemotiveerde Assistant met skills en werkervaring die er toe doen en met een persoonlijkheid die naadloos aansluit bij de functie en jullie bedrijfscultuur.

toch maar liever een
echte Assistant?

Assistant2 plaatst sinds 2007 Assistants bij bedrijven en organisaties – we noemen ze onze Partners – in heel Nederland. Van talent tot Assistant en van professional tot expert. Onze missie: werk maken van kwaliteit. We zetten ons 24/7 in om de beste dienstverlener te zijn voor onze Partners, en de beste werkgever voor zowel onze Assistants als onze eigen medewerkers. Simpelweg omdat volgens ons het één niet zonder het ander kan.

verder kijken dan een cv

Assistants worden bij ons uitgebreid geïnterviewd en getest. Daarbij kijken we niet alleen naar de professionele kwaliteiten (en werkervaring) maar juist ook naar de persoonlijke bagage van onze Assistants. Karakter, talenten, persoonlijke kwaliteiten en drijfveren en niet in de laatste plaats, mentaliteit. We kennen onze Assistants! Het biedt je als opdrachtgever/Partner niet alleen de zekerheid van een snel beschikbare, maar vooral die van de best passende Assistant.

Goed om te weten: ons slagingspercentage ligt boven de 98%. Daarmee bedoelen we dat we in meer dan 98 van de 100 gevallen er in slagen om de perfecte match tussen Assistant – baan – en bedrijf tot stand te brengen.

per direct beschikbare Assistants

Hanna Bruggeman

Office Assistant Randstad per direct beschikbaar 32 uur per week

Julia Waard – GEPLAATST

Gedreven Management Assistant, Organisator, spin in het web regio Enschede per direct 32 uur per week

Maud Greveling

HR(M) medewerker, EA, Management Assistant, Project Ondersteuner en Spin in het web regio Arnhem / Nijmegen Op korte termijn, in overleg 32-36 uur per week

Werk maken van kwaliteit.
Elke dag opnieuw.

Partner: Allied Forces

Assistant2 heeft laten zien om snel en goed te kunnen schakelen op onze urgente behoefte voor een ervaren Executive Assistant. We werken inmiddels met veel plezier samen met iemand die perfect bij onze cultuur past. Een schot in de roos! – Managing Partner Armand van Velzen

Directeur: Fons Scheltema

Werk maken van kwaliteit. Elke dag opnieuw. Nooit vanuit regeltjes of starre voorschriften. Als ondernemers!

Assistant: Demi

Ik vind de persoonlijke aanpak, de begeleiding en trainingen van A2 erg fijn!