Welkom bij Assistant2.

Wij gaan direct
voor u aan de slag.

Welkom bij Assistant2.

Kwaliteit is de mentaliteit.

Welkom bij Assistant2.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

tijd voor een Assist met direct resultaat

U zoekt een (tijdelijke) vervanger v/m voor uw huidige Assistant. Er is onverwachts een vacature ontstaan. De formatie moet worden uitgebreid door groei in de organisatie of er is sprake van een tijdelijke piek in de workload. Om welke situatie het ook gaat, u heeft behoefte aan vaste of tijdelijke (extra) ondersteuning. In de meeste gevallen is die ondersteuning per direct gewenst. Dus geen tijd voor een langdurige sollicitatieprocedure, met een vaak onzekere uitkomst. Dan is dit zo ongeveer het moment om de deskundige assistentie in te roepen van Assistant2.

Waar kunt u op rekenen? Assistant2 levert u snel een professionele en gemotiveerde Assistant met cv en werkervaring die er toe doen en met een persoonlijkheid die naadloos aansluit bij de functie en uw bedrijfscultuur.

toch maar liever een
echte Assistant?

Assistant2 plaatst Assistants bij bedrijven en organisaties – we noemen ze onze Partners – in heel Nederland. Van talent tot Assistant en van professional tot expert. Onze missie: werk maken van kwaliteit. We zetten ons 24/7 in om de beste dienstverlener te zijn voor onze opdrachtgevers, en de beste werkgever voor zowel onze Assistants als onze eigen medewerkers. Simpelweg omdat volgens ons het één niet zonder het ander kan.

verder kijken dan een goed cv

Assistants worden altijd uitgebreid geïnterviewd en getest. Daarbij kijken we niet alleen naar de professionele kwaliteiten (en werkervaring) maar ook naar de persoonlijke bagage van onze Assistants. Karakter, talenten, persoonlijke kwaliteiten en drijfveren en niet in de laatste plaats, mentaliteit. We kennen onze Assistants! Het biedt u als opdrachtgever niet alleen de zekerheid van een snel beschikbare, maar vooral die van de best passende Assistant.

Goed om te weten: ons slagingspercentage ligt boven de 98%. Daarmee bedoelen we dat we in meer dan 98 van de 100 gevallen er in slagen om de perfecte match tussen Assistant – baan – en bedrijf tot stand te brengen.

per direct beschikbare Assistants

Claire van den Bosch

Management- / Team Assistant, regeltante en doener regio Randstad op korte termijn, in overleg 24-32 uur

Bregje de Witt

Management Assistant talen Ne/Eng/Bra/Port regio Rotterdam en Den Haag/Gouda op korte termijn, in overleg 24 - 32 uur

Gamze Çelik – GEPLAATST

Alleskunner / Office Assistant / assistant Directie secretaresse regio groot Rotterdam op korte termijn, in overleg 32 - 40 uur

Werk maken van kwaliteit.
Elke dag opnieuw.

KuiperCompagnons

Het feit dat Assistant2 een groot klantenbestand heeft en veel keuze uit Assistants die al gescreend zijn middels enkele testen, en de gecontroleerde referenties spraken ons ook aan.  

Fons Scheltema

Werk maken van kwaliteit. Elke dag opnieuw. Nooit vanuit regeltjes of starre voorschriften. Als ondernemers!

Nathalie

Dankzij Assistant2 ben ik direct in vaste dienst getreden bij een gerenommeerd Partner in het midden van het land. Een fulltime job als Board Assistant!