Welkom bij Assistant2.

Wij gaan direct
voor je aan de slag.

Welkom bij Assistant2.

Kwaliteit is de mentaliteit.

Welkom bij Assistant2.

Waarmee kunnen wij jou van dienst zijn?

tijd voor een Assist met direct resultaat

Je zoekt een (tijdelijke) vervanger v/m voor je huidige Assistant. Er is onverwachts een vacature ontstaan. De formatie moet worden uitgebreid door groei in de organisatie of er is sprake van een tijdelijke piek in de workload. Om welke situatie het ook gaat, je hebt behoefte aan vaste of tijdelijke (extra) ondersteuning. In de meeste gevallen is die ondersteuning per direct gewenst. Dus geen tijd voor een langdurige sollicitatieprocedure, met een vaak onzekere uitkomst. Dan is dit zo ongeveer het moment om de deskundige assistentie in te roepen van Assistant2.

Waar kun je op rekenen? Assistant2 levert je snel een professionele en gemotiveerde Assistant met skills en werkervaring die er toe doen en met een persoonlijkheid die naadloos aansluit bij de functie en jullie bedrijfscultuur.

toch maar liever een
echte Assistant?

Assistant2 plaatst sinds 2007 Assistants bij bedrijven en organisaties – we noemen ze onze Partners – in heel Nederland. Van talent tot Assistant en van professional tot expert. Onze missie: werk maken van kwaliteit. We zetten ons 24/7 in om de beste dienstverlener te zijn voor onze Partners, en de beste werkgever voor zowel onze Assistants als onze eigen medewerkers. Simpelweg omdat volgens ons het één niet zonder het ander kan.

verder kijken dan een cv

Assistants worden bij ons uitgebreid geïnterviewd en getest. Daarbij kijken we niet alleen naar de professionele kwaliteiten (en werkervaring) maar juist ook naar de persoonlijke bagage van onze Assistants. Karakter, talenten, persoonlijke kwaliteiten en drijfveren en niet in de laatste plaats, mentaliteit. We kennen onze Assistants! Het biedt je als opdrachtgever/Partner niet alleen de zekerheid van een snel beschikbare, maar vooral die van de best passende Assistant.

Goed om te weten: ons slagingspercentage ligt boven de 98%. Daarmee bedoelen we dat we in meer dan 98 van de 100 gevallen er in slagen om de perfecte match tussen Assistant – baan – en bedrijf tot stand te brengen.

per direct beschikbare Assistants

Wilhelmina de Jong – GEPLAATST

Management Assistant (starter met stage ervaring bij Defensie), MBO4 groot Amsterdam op korte termijn, in overleg 40 uur p/w

Henriëtte de la Haye

Directiesecretaresse / Bestuurssecretaresse / Executive Assistant regio Arnhem Apeldoorn Deventer Zutphen op korte termijn, in overleg 32-40 uur p/w

Aimee van der Maarel – GERESERVEERD

Project Management Ondersteuner, MBOplus/ IPMA PMO regio Rotterdam en Den Haag op korte termijn in overleg 36 uur p/w

Werk maken van kwaliteit.
Elke dag opnieuw.

KuiperCompagnons

Het feit dat Assistant2 een groot klantenbestand heeft en veel keuze uit Assistants die al gescreend zijn middels enkele testen, en de gecontroleerde referenties spraken ons ook aan.  

Fons Scheltema

Werk maken van kwaliteit. Elke dag opnieuw. Nooit vanuit regeltjes of starre voorschriften. Als ondernemers!

Shelby

Ik ben tot de conclusie gekomen dat de waarden van Assistant2 vergelijkbaar zijn met mijn eigen waarden. Dit heeft de keuze om mij beschikbaar te stellen voor Assistant2 erg makkelijk gemaakt.