onze missie en visie

onze missie

Assistant2 werkt persoonlijk! We plaatsen, begeleiden en ontwikkelen Assistants van nu én morgen bij Partners in heel Nederland. Dat doen we al sinds 2007 als echte trendsetter. We gaan voor de ‘perfect match’. Daarom werken we alleen met de beste Assistants – van talent tot expert. Assistants en organisaties gaan met ons in zee omdat wij door onze jarenlange ervaring, kennis en marktinzicht (meer dan 35 jaar) werkend vanuit ons eigen netwerk van toegevoegde waarde zijn. Als bedrijf spannen wij ons regelmatig in voor maatschappelijk relevante goede doelen. Dat doen we samen, vanuit onze passie en betrokkenheid met de samenleving. Daar zijn we trots op.

hier gaan we voor

  • werk maken van kwaliteit. Elke dag opnieuw. Nooit vanuit regeltjes of starre voorschriften, maar wél vanuit een houding; kwaliteit is de mentaliteit.
  • wij willen de beste dienstverlener zijn voor onze opdrachtgevers en Partners
  • wij willen de beste werkgever zijn – zowel voor onze Assistants als onze vaste medewerkers; volgens ons kan het één niet zonder het ander

onze visie

Management Support Assistant2  plaatst het liefst de Assistant van nu van vast naar vast. 95% van al onze banen loopt uit in een aanstelling bij onze Partners. Wij bieden onze Assistants bij aanvang van de plaatsing een project- / arbeidsovereenkomst aan. Met alle zaken die daarbij horen zoals: Een marktconform salaris, direct een pensioenregeling, mogelijkheid hypotheek verstrekking en andere secundaire arbeidsvoorwaarden zoals auto, laptop en mobiel van de zaak. Bovendien begeleiden wij onze Assistants gedurende het hele proces. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek bij ons op kantoor tot aan het sollicitatiegesprek bij onze Partner en uiteraard ook tijdens en na de plaatsing. We hebben een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98% en dat willen we graag zo houden! Tot slot. Een van de pijlers van onze onderneming is het door ontwikkelen. Blijven leren. Daartoe heeft iedere Assistant bij ons recht op het persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject. Zo doen we het al sinds 2007 en blijven dit voorlopig ook nog volhouden. Eigenwijs als echte ondernemers.