Interne vacatures

Welkom bij Assistant2

Gezond groeien

Het ondersteuners vak zit bij ons in de genen. We zijn ‘friends’ met de allerbeste Assistants. En van onze Partners krijgen we de allerleukste en meest uitdagende verzoeken om superbanen in te vullen met top Ondersteuners van nu. We lopen over van energie en ambitie en groeien snel, gezond en gecontroleerd. Dat vinden we juist in deze tijd heel belangrijk. Voor lange halen snel thuis moet je niet bij ons zijn, dat matcht niet zo lekker met onze missie: kwaliteit is dé mentaliteit.

Je wordt gezocht

Logisch dat we doorlopend op zoek zijn naar nieuw talent. Zo iemand als jij dus. Hoe het is om te werken bij Management Support Assistant2? Een ontspannen familiaire sfeer, je wordt gehoord, gezien en gewaardeerd. En behalve hard werken, veel en vaak heel hard lachen. Daarnaast is er volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Jij trekt je eigen plan. En dat allemaal vanuit ons Haagse pand aan de Koninginnegracht 25. Horen wij bij jou, en hoor jij bij ons? Tot snel.

Office Manager / Teamlead

Jij bent de Spil van onze backoffice als Office Manager / Teamlead. Nauwkeurig, dienstverlenend, probleemoplossend, flexibel, analytisch, stressbestendig en ‘eigenaarschap’, zijn kreten die klinken als muziek in jouw oren en zijn dingen die passen bij jou als onze aanstaande collega.

Klik en lees snel verder

 

 

 


(Junior) Consultants (regio Rotterdam, Utrecht, Amsterdam)

Ondernemend type met inhoud? Netwerker in hart en nieren? Oog voor getalenteerde toppers?
En waarom heet jij consultant? Simpel, je geeft zowel onze Partners als onze Assistants advies vanuit jouw opgedane ervaringen als Ondersteuner van nu.

Klik en lees snel verder 

 

 

 


Content Marketeer

Wij zoeken een creatieve content maker! 
Creatief en gek op het creëren van content?

Klik en lees snel verder

 

 

 


 

Kom werken bij dé matchmaker van Assistants met toonaangevende bedrijven in heel Nederland!

Meer info

Wil je liever eerst meer info over Management Support Assistant2 of de vacature zelf? Bel onze HR Officer, Dulcia op 088 022 23 99.

 

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan er niet tussen, maar weet je zeker dat wij een match zijn? Wij maken graag kennis met jou! Stuur jouw interesse naar HR@Assistant2.nl.