vacatures intern

kwaliteit is onze mentaliteit!!! bij jou ook?

Kom dan eens vrijblijvend kennismaken.

Assistant2 werkt persoonlijk! We plaatsen, begeleiden en ontwikkelen Assistants van nu én morgen bij Partners. Dat doen we al sinds 2007 in heel Nederland.

Onze missie: werk maken van kwaliteit. Elke dag opnieuw. Nooit vanuit de regeltjes of starre voorschriften, maar wél vanuit een houding; kwaliteit is de mentaliteit.

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen zijn we op doorlopend zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s die net als wij kwaliteit kiezen boven kwantiteit en dit hoog in het vaandel hebben, snappen hoe om te gaan met mensen en een persoonlijke aanpak vanzelfsprekend vinden.

vacatures intern

Parttime (16-24 uur) Junior Content Marketeer

Je bent een creatieve aanpakker die het ontzettend leuk vindt om Assistant2 online te komen versterken. Hoe doe je dat? Door middel van leuke marketing acties te bedenken en natuurlijk uit te voeren, relevante social media kanalen in te zetten om onze naamsbekendheid nog meer te vergroten, vinden van nieuwe Assistants en Partners (bedrijven), ons jaarlijks terugkerende onderzoek onder 5000 Assistants uit te voeren en natuurlijk nog veel meer! Eigen inbreng is uiteraard meer dan welkom! Maakt jouw hart nu al een sprongetje? Dan willen we jou graag in ons team! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking via 088 022 23 99 of mail jouw cv en motivatie naar HR@Assistant2.nl t.a.v. Dulcia Valk.

Vacature Junior Content Marketeer – Assistant2

Fulltime (Senior) Talent Acquisition Specialist

Als (Senior) Talent Acquisition Specialist ben je een enthousiaste en ondernemende ‘matchmaker’ die graag de verbinding legt tussen onze Assistants en de bedrijven waarmee wij samenwerken; onze Partners. Dat vind je ook écht leuk om te doen. Je kent jouw Assistants door en door. Je weet bijna álles van ze. Je kent hun kwaliteiten, hun ambities, en je voelt precies aan in welke omgeving ze het best passen. Zo ben je als geen ander in staat om de perfecte ‘match’ te maken tussen jouw Assistant en onze tevreden Partners. Dat levert alleen maar winnaars op. En dáár doe je het voor! Herken je jezelf al? Ben jij die zelfstandige en proactieve ‘ondernemer’ die mensen graag verbindt?  Zoek jij die uitdagende en afwisselende job waar je ziel en zaligheid in kwijt kunt? Dan willen we jou graag in ons team! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking via 088 022 23 99 of mail jouw cv en motivatie naar HR@Assistant2.nl t.a.v. Dulcia Valk.

Vacature (Senior) Talent Acquisition Specialist – Assistant2

Medewerker Backoffice specialisatie salarisadministratie

Als medewerker backoffice ben je een belangrijke spil binnen onze organisatie. Nauwkeurigheid, discretie, cijfermatig inzicht zijn kreten die jij herkent en die passen bij jou als persoon. Omdat we op deze stoel een collega met ervaring zoeken, dien je kaas gegeten te hebben van salarisadministratie. Heb jij minimaal een afgeronde financiële MBO4/HBO opleiding, aangevuld met kennis loonadministratie of PDL? En ben jij op korte termijn beschikbaar voor 18-24 uur per week en woonachtig in Rijswijk, het Westland, Den Haag, Delft, Wassenaar, Voorburg of Zoetermeer? Neem dan snel contact met ons op voor een eerste kennismaking en bel 088 022 23 99 of mail je cv naar HR@Assistant2.nl t.a.v. Dulcia Valk.

Vacature Medewerker salarisadministratie