vacatures intern

kwaliteit is onze mentaliteit!!! bij jou ook?

Kom dan eens vrijblijvend kennismaken.

Assistant2 werkt persoonlijk. We plaatsen, begeleiden en ontwikkelen Assistants van nu én morgen bij Partners en dat doen we al sinds 2007 in heel Nederland.

Onze missie: werk maken van kwaliteit. Elke dag opnieuw. Nooit vanuit de regeltjes of starre voorschriften, maar wél vanuit een houding; kwaliteit is de mentaliteit.

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die net als wij kwaliteit kiezen boven kwantiteit en dit hoog in het vaandel hebben, snappen hoe om te gaan met mensen en een persoonlijke aanpak vanzelfsprekend vinden.

vacatures intern

Medewerker salarisadministratie PT/FT

Als Medewerker salarisadministratie ben je een belangrijke spil binnen onze organisatie. Nauwkeurigheid, discretie, cijfermatig inzicht zijn kreten die jij herkent en die passen bij jou als persoon. Omdat we een ervaren iemand zoeken op deze stoel, dien je over een aantal jaren werkervaring te beschikken op een salarisadministratie (liefst in de branche). Heb jij minimaal een afgeronde financiële MBO4/HBO opleiding, aangevuld met basiskennis loonadministratie of PDL? En ben jij op korte termijn beschikbaar voor 32-36 uur en woonachtig in de regio Rijswijk, Westland, Den Haag, Delft, Wassenaar, Voorburg, Zoetermeer? Neem dan contact met ons op voor een eerste kennismaking en bel 088 022 23 99 of mail je CV naar HR@Assistant2.nl.

vacature Medewerker salarisadministratie – Assistant2

Échte Talent Acquisition Specialist die verbindt! – ON-HOLD

Dat willen we natuurlijk graag toelichten. Als Talent Acquisition Specialist ben je een enthousiaste  en ondernemende ‘matchmaker’ die graag de verbinding legt tussen onze Assistants en de bedrijven waarmee wij samenwerken; onze Partners. Dat vind je ook écht leuk om te doen. Je kent jouw Assistants door en door. Je weet bijna álles van ze. Je kent hun kwaliteiten, hun ambities, en je voelt precies aan in welke omgeving ze het best passen. Zo ben je als geen ander in staat om de perfecte ‘match’ te maken tussen jouw Assistant en onze tevreden Partners. Dat levert alleen maar winnaars op. En dáár doe je het voor! Herken je jezelf al? Ben jij die zelfstandige en proactieve ‘ondernemer’ die mensen graag verbindt?  Zoek jij die uitdagende en afwisselende job waar je ziel en zaligheid in kwijt kunt? Dan willen we jou graag in ons team! Neem contact op met ons voor een vrijblijvende kennismaking via 088 022 23 99 of mail HR@Assistant2.nl!

vacature Talent Acquisition Specialist – Assistant2