interne vacatures

kwaliteit is de mentaliteit!!! bij jou ook?

Onze missie: Assistant2 werkt persoonlijk! We plaatsen, begeleiden en ontwikkelen Assistants van nu én morgen bij Partners in heel Nederland. Dat doen we al sinds 2007 als echte trendsetter. We gaan voor de ‘perfect match’. Daarom werken we alleen met de beste Assistants – van talent tot expert. Assistants en organisaties gaan met ons in zee omdat wij door onze jarenlange ervaring, kennis en marktinzicht (meer dan 35 jaar) werkend vanuit ons eigen netwerkvan toegevoegde waarde zijn. Als bedrijf spannen wij ons regelmatig in voor maatschappelijk relevante goede doelen. Dat doen we samen, vanuit onze passie en betrokkenheid met de samenleving. Daar zijn we trots op.

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen zijn we op doorlopend zoek naar nieuwe collega’s die net als wij kwaliteit kiezen boven kwantiteit en dit hoog in het vaandel hebben, snappen hoe om te gaan met mensen en een persoonlijke aanpak vanzelfsprekend vinden.

interne vacatures

Recruitment Consultant / Talent Acquisition Specialist – fulltime

Als Recruitment Consultant / Intercedent / Talent Acquisition Specialist werk je landelijk vanuit ons grachtenpand in Den Haag. Je plaatst, begeleidt en ontwikkelt Ondersteuners/Assistants van nu (vroeger secretaressen genoemd maar nu zijn dit mensen met een heel ander en veel uitdagender takenpakket en opleidingsniveau). Je bent verantwoordelijk voor het gehele HR proces. Geen dag is hetzelfde, dat maakt deze functie leuk maar ook lastig te omschrijven.

Lees vooral de volledige functieomschrijving voor het complete plaatje.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking via 088 022 23 99 of mail jouw cv en motivatie vóór 31 januari a.s. naar HR@Assistant2.nl t.a.v. Dulcia Valk.

 

Content Marketeer – fulltime

Als trendsetter zijn wij op zoek een creatieve Content Marketeer die het ontzettend leuk vindt om ons vaste Team te komen versterken vanuit ons grachtenpand in Den Haag. Door middel van unieke marketing (online)acties te bedenken en uit te voeren weet jij de aandacht te trekken voor onze mooie organisatie. Ben jij helemaal thuis in de social media, website beheer, verzorgen van mailings en toe aan een ontzettend leuke nieuwe uitdaging?

Nieuwsgierig naar deze functie?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking via 088 022 23 99 of mail jouw cv en motivatie vóór 31 januari a.s. naar HR@Assistant2.nl t.a.v. Dulcia Valk.