Kennismaken

Wat zoek je?
Wat wil je?
Wat kun je?

Welkom bij Assistant2, leuk dat je wilt kennismaken. We zijn nieuwsgierig naar wie je bent en wat jij belangrijk vindt in je nieuwe baan. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en vooral, om je te helpen bij het vinden van de baan en het bedrijf die het beste bij jou passen, willen we graag wat meer van je weten.

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op, eventueel na werktijd, voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek, op een plaats en tijd die jou het beste uitkomen.

reCAPTCHA is required.

Dominique

Via via ben ik bij Fons terecht gekomen en Assistant2 heeft mij vervolgens bij een ontzettend leuke internationale organisatie – en ook nog eens op een onwijs leuke plek in Amsterdam geplaatst.

Kimberly

Het netwerk van Assistant2 is erg goed, en staan erom bekend dat zij alleen met de beste werken. Dit sprak mij ontzettend aan. Ik zocht een bureau dat zowel kritisch als gepassioneerd kan kijken naar mij en mijn toekomst. Dat kan via Assistant2.

KuiperCompagnons

Het feit dat Assistant2 een groot klantenbestand heeft en veel keuze uit Assistants die al gescreend zijn middels enkele testen, en de gecontroleerde referenties spraken ons ook aan.