nieuws

waar je wat aan hebt.

We willen wel leren, maar werk gaat voor

16 maart 2023

Het is een vaak gehoord excuus: ‘Ik wil graag een training volgen, maar moet even kijken hoe ik dat kan inplannen op mijn werk want het is druk.’ We willen wel leren, maar werk gaat vaak voor. Dat merken wij zelf, maar ook veel opleiders merken dat. Sommige deelnemers rennen tijdens de training geregeld naar buiten om telefoontjes van het werk aan te nemen of er komt nog een last minute afmelding binnen vanwege ‘crisis’ op het werk.

Hoe overtuig jij je manager/leidinggevende van de noodzaak om trainingen en workshops te volgen??

De overheid investeert een historisch hoog bedrag in leren en ontwikkelen. Want ontwikkeling leidt tot meer innovatie op de werkvloer en het is goed voor het verdienvermogen van mensen zelf, voor bedrijven én voor Nederland.

Hoe overtuig je je manager/leidinggevende dat het goed is voor jou om een training te volgen en daar tijd voor vrij te maken?

Enkele tips:

  • Wat levert het jou en je werkgever op? Bijvoorbeeld meer kennis, meer omzet, gemotiveerde mensen etc.
  • Deel de lesstof met jouw collega’s. Geef een korte presentatie tijdens het eerst volgende overleg.
  • Ontwikkelen zorgt voor je eigen zelfvertrouwen en optimisme, dat zorgt dat jij met plezier naar je werk gaat. 

Heb jij nog tips hoe jij jouw manager kunt overtuigen om trainingen te volgen? Mail Marketing@Assistant2.nl

Onze eigen trainingen bestaan uit 2 dagdelen (op een dag) en met de tips die je daar ontvangt, kun je direct de volgende dag mee aan de slag. Omdat het bij ons gaat om doe-trainingen en workshops, gegeven door trainers, bij ons Experts genoemd, die zelf ook uit het vakgebied komen en jarenlange ervaringen meebrengen. Wil jij zo’n doe-training via Assistant2 volgen, bekijk dan ons aanbod voor het hele jaar en geef je gelijk op nadat jij jouw manager hebt kunnen overtuigen.

Bron: FD Persoonlijk 22 okt 2022 + Management Support

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.