nieuws

waar je wat aan hebt.

Wat?!? Kost deze vergadering ons zoveel geld aan tijd?

8 juni 2023

Vergaderingen zijn helaas niet altijd zinvol. Dat hebben we recentelijk al geschreven in een eerder nieuwsbericht. Er wordt tegenwoordig wel meer aan een vergaderbeleid gehouden binnen organisaties, zoals bijvoorbeeld op woensdag geen vergaderingen, of terugkerende meetings met drie of meer personen zijn uit de agenda’s gehaald.

In een tienduizend keer gedeeld bericht op Twitter opperde een Amerikaan dat Google Calender een knop zou moeten krijgen die berekent hoeveel een vergadering in geld kost op basis van deelnemers en de geplande vergadertijd. Hoeveel een vergadering in geld kost is te berekenen, maar uitrekenen wat een vergadering nu oplevert voor een organisatie is lastig. Daarom is het handig om een vergaderbeleid op te stellen en deze regelmatig bij te werken. Dit is een handige leidraad of het wel nodig is om een vergadering te organiseren ….

Kortgeleden hebben wij onze nieuwste training voor Assistants georganiseerd, Complex Agendabeheer. Een groot succes waarbij de deelnemers processen zoals het uitnodigen van deelnemers via Outlook op vele manieren efficiënter kunnen uitvoeren. Super handig zeker als het aantal vergaderingen voorlopig niet zal verminderen zal dit veel tijd besparen.

Bron: Financieel Dagblad – 1 april 2023

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.