nieuws

waar je wat aan hebt.

‘Geweldige ervaring!’ Teammeeting op de Hockenheimring in Duitsland

26 juli 2022

Wie is ooit op het F1 circuit Hockenheimring geweest? Na afgelopen weekend zijn er sowieso een aantal Assistants en Partners die dat van hun bucket list kunnen wegstrepen. Zoals velen wellicht weten heeft Fons, directeur / eigenaar/ ondernemer van Assistant2, naast zijn werk nog een hele mooie hobby. Namelijk racen in de Ferrari Challenge series.

Werkenden Assistants, oud-Assistants en geïnteresseerde Partners werden uitgenodigd om aanwezig te zijn bij één van Fons z’n races en dit keer op het circuit in Hockenheim. Dat lieten een aantal Assistants en Partners zich niet 2x keer zeggen, en melden zich dolenthousiast aan om te komen kijken. Met gezin en al. Een super tof uitje waarbij zij zichzelf lieten onderdompelen in veel Ferrari rood, ontzettende veel blinkende exclusieve Ferrari’s en warmdraaiende motoren. Ook voor Fons ontzettend leuk om vol passie te kunnen vertellen over zijn niet al te bekende hobby. Het was een geweldig weekend! Op naar het volgende uitje. Ook zoiets meemaken? Laat het (F)ons weten via marketing@assistant2.nl

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.