nieuws

waar je wat aan hebt.

Irritanttttttttttttttt? Niet terugmailen!

17 januari 2023

Je kent het vast … je hebt een mail naar iemand gestuurd met hierin een vraag waar je antwoord op verwacht. Wachten, wachten en wachten maar een antwoord ontvang je niet terug. Je stuurt opnieuw een e-mail want anders blijft de mail onbeantwoord in je mail box staan die alleen maar groeit. Iritanttttttttttttttttttttttttttttt!

Recentelijk stond er in het Financieele Dagblad een stukje van Sanne Kloosterboer die hierop in ging. Een eye-opener voor (F)ons. Want hoe irritant is het inderdaad niet als je een reminder voor jezelf moet aanmaken of de persoon in kwestie heeft geantwoord op jouw mail. We hebben het over de steevast niet-terugmailers. Sanne Kloosterboer vermoedt zelf dat de notoire niet-terugmailers mensen zijn die geen verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf. Of misschien zijn het wel arrogante mensen die de hiërarchie duidelijk willen maken door niet te reageren; jij bent degene die moeite moet doen, niet zij.

Herken jij deze irritatie? Wat zijn jouw lifehacks in dit soort situaties? Heb jij een leuke reply mail die je met ons wilt delen? Mail deze naar Marketing@Assistant2.nl. Voor de leukste (voor zover je ze leuk kunt noemen 😉 ) terug-mail zin hebben wij een notitieboek van MarcCain gereed liggen. Zo kan je alsnog op papier een lijstje bijhouden van wie je nog een mail terugverwacht 😂

Bron: Financieele Dagblad 17 december 2022 of klik hier.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.