nieuws

waar je wat aan hebt.

Assistant2 in Management Support: ‘Vaak hoor ik smoesjes van mensen om zich niet te hoeven ontwikkelen’

23 augustus 2019

Het magazine voor Assistants/secretaresses, Management Support heeft recentelijk een artikel gepubliceerd over de professionele ontwikkeling van de Assistant van nu. Fons Scheltema, directeur/eigenaar van Assistant2, leverde zijn bijdrage.

In 2016 werd het vermoeden dat het aantal banen in het ondersteunersvak sterk afneemt bevestigd door het UWV. Waren er in de 80er jaren nog 250.000 banen voor secretaressen, na de crisis in 2012 waren dat er nog 120.000. Verwachting van het UWV is dat het aantal banen tussen 2015 en 2020 nog eens met 14 procent afneemt. ‘Het gevaar schuilt erin dat managementassistenten door de krappe arbeidsmarkt denken dat ze nu wel goed zitten; er zijn immers volop banen. Toch is stilstaan absoluut geen optie.’ Lees het artikel waarom niet…..

Online het artikel lezen?
Management Support, juni 2019

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.