nieuws

waar je wat aan hebt.

Assistant2 in het AD op Assistant Day 2020

16 april 2020

Onze directeur Fons Scheltema is geïnterviewd door het AD en geeft uiteraard zijn visie op het veranderende vak en wat er zou kunnen gebeuren na de coronacrisis. Juist nu doe je er goed aan om trainingen/workshops of een opleiding te volgen. “Krik je computervaardigheden op, doe een opleiding Human Resources of volg een hbo en ga met social media aan de slag’’, zegt Scheltema.

Ook Selwin Dekkers, personal en team-assistant bij advocatenkantoor, beaamt dat. Tussendoor volgt hij een cursus Windows Office en Legal English. ,,Nu is de tijd om een opleiding of cursus online te volgen’’, zegt ook voorzitter Ingrid Geul van de Nederlandse Vereniging van Directie en Managementondersteuners (NVD). ,,Bijvoorbeeld in de richting van marketing, communicatie of Human Resources. Vakgebieden die steeds vaker bij de managementondersteuner belanden.’’

Het hele artikel is hier online te lezen.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.