nieuws

waar je wat aan hebt.

30 jaar ondernemerschap….en nu?

4 mei 2020

1 mei 2020. Dat betekent voor ondernemer Fons Scheltema, eigenaar en directeur van Assistant2, 30 jaar ondernemerschap.

Het begon op het Lange Voorhout 14 in Den Haag, de mooiste laan van de stad achter de duinen. 1 mei 1990. Een trots team meldt zich. Het ontstaan van Secretaresse-/Secretary Plus. Vrijdag 1 mei (de Dag van de Arbeid nota bene) was het 30 jaar geleden dat ik de deur van het eerste kantoor opende. velen zullen er daarna nog volgen. In zowel Nederland, België als Duitsland. Time flies when you are having (still) fun. Nog steeds dankbaar aan hen die dit mogelijk hebben gemaakt. Yvon, Jacqueline, Marja, Corina, Marieke en Syl en alle anderen die bij hebben gedragen aan het succes.

Na de verkoop van SPlus volgde een periode van redelijke rust. Het ondernemersbloed kruipt waar het niet kruipen kan dus al snel werd er geparticipeerd in een ferry dienst tussen IJmuiden en Harwich, een webwinkel, een bliksembeveiligingsbedrijf in Kollum, een safari bedrijf in Tanzania, een gasbedrijf, een bedrijf in enzymen etc. Niet allemaal even succesvol maar ach, je bent ondernemer of je bent het niet. Vallen en weer opstaan.

Oude liefde roest niet zei zijn moeder altijd dus is Fons in 2007 gestart met Management Support Assistant2. In roerige tijden (krediet crisis) maar nog steeds fier overeind. Ook direct na Corona.

Uiteraard is Fons allen dankbaar die het mogelijk hebben gemaakt om ondernemer te zijn. Eén man is hij bijzonder dankbaar. En dat is zijn voormalig zaken partner (96!!) die hem vanaf 1990 bij heeft gestaan zijn jongensdromen waar te maken. Door storm en tegenwind. Samen hebben zij dan ook op 1 mei het glas geheven en een toast uitgebracht op de samenwerking en het ondernemerschap.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.