nieuws

waar je wat aan hebt.

Assistant2 in de Telegraaf: ‘Secretaresse’ van toekomst

27 juni 2019

Er liggen zoveel mooie kansen voor de beroepsgroep van Assistants, Management Assistants, HR-Assistants, Personal Assistants etc. Mits ze zich maar blijven ontwikkelen tot de Ondersteuner van NU!

Vandaag in de Telegraaf een mooi artikel naar aanleiding van het onderzoek dat Assistant2 in samenwerking met MCPR jaarlijks laat verrichten. Dit jaar uiteraard over de beroepsgroep Assistants en vooral hoe zij toekomstbestendig ‘future proof’ kunnen blijven. Fons Scheltema, directeur/eigenaar van Assistant2 doet zijn verhaal aan Telegraaf journaliste Jessica Numann.

 

Bron: Telegraaf, donderdag 27 juni 2019

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.