Ontwikkelen!

Maak werk
van je kwaliteiten.

 

Overzicht

Training Overtuigend Spreken en Presenteren

Als Assistant ben je dé Spin in het web / Spil van het Team. Je ontvangt verschillende soorten gasten, waarbij jij het visitekaartje bent van de onderneming of jouw manager. Je kan een objectieve mening vormen, omdat je van alles op de hoogte bent. Je bent als echte Verbinder, hét aanspreekpunt voor collega’s en staat iedereen te woord. Wil je tips en tricks leren om je meer comfortabel te voelen wanneer jij op de voorgrond moet treden? Geef je dan snel op voor deze doe-training.

Welke onderwerpen komen aan bod:
• Strategieën om anderen te overtuigen;
• De kracht van een goede presentatie, zowel van jezelf als van een onderwerp;
• Small talk als jouw geheime wapen;
• Spelen met toon en stijl;
• Uitgaan van jouw eigen kracht, want ‘stiekem’ kan je meer dan je denkt;
• Optimaal gebruik van je stem en taalgebruik zodat je verhaal gaat leven voor jezelf en de luisteraar.

Deze training geeft je meer handvatten, om het beste uit jezelf te halen wanneer alle ogen op jou gericht zijn. Het geeft je een zelfverzekerde houding in onwennige situaties.

Onze Expert is Aimée Wilbrink
Aimée houdt ervan om samen met anderen te werken naar een mooi resultaat, zowel tijdens het sporten als tijdens het werk. Zo is zij doordeweeks werkzaam bij mediabedrijf Publicis Groupe en houdt zich bezig met het creëren van mediastrategieën om deze te presenteren aan klanten en kan je haar in het weekend op de hockeyvelden vinden.

Kosten
– Voor Assistants die via Assistant2 werkzaam zijn, is deze training gratis, en valt onder het persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT).
– Oud-Assistants mogen één keer per jaar kosteloos deelnemen aan een training.
– Nog niet bekend bij ons, maar wil je wel – via jouw werkgever – graag meedoen? Dan kost deze training € 250,- exclusief btw. Kom je samen? Dan mag jouw collega-Assistant kosteloos deelnemen.
– De kosten zijn inclusief lunch, koffie, thee en frisdrank.

Locatie
De training ‘Overtuigend spreken en presenteren’ vindt plaats aan de Koninginnegracht 25 in Den Haag. Goed bereikbaar met openbaar vervoer: 10 minuten lopen vanaf Den Haag CS.
Eigen vervoer? Parkeren kan kosteloos achter ons pand.

Certificaat van deelname
Uiteraard ontvang je na deelname een certificaat als bewijs van het doorlopen van de training.

Datum + Tijdstip
7 december 2023 van 09.30 uur tot 17.30 uur.

Enthousiast geworden? Klik op de rode button om jezelf aan te melden.

Vragen over de training?

Neem gerust contact op via LOT@Assistant2.nl of 088 022 23 99.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zeven maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier iaan voor een vrijblijvende kennismaking.