nieuws

waar je wat aan hebt.

Perfecte match voor Jolanda

15 juni 2022

Ooit huurde zij Assistants in totdat het tijd werd voor haar om zelf het vak weer in te gaan. Via Assistant2 werkte ze al bij PwC en Arris Group. Eind november stapte ze de wereld van de mariniers binnen en is ze van plan om daar nog heel lang te blijven. Een perfecte match, want bij Allied Forces zit ze helemaal op haar plek als Assistant. We vroegen haar wat ze van haar opdrachtgever vindt.

“Het was als een warm bad.” begint Jolanda enthousiast te vertellen over haar start bij dit consultancy bureau. “Het voelde direct vertrouwd en vaak is de eerste indruk die je krijgt van een organisatie ook de juiste. Ik heb eindelijk de flexibiliteit die ik zocht in een baan. Ik krijg veel vrijheid, mag zelfstandig zaken oppakken en ben dus helemaal happy hier.”

Als het aan Jolanda ligt, heeft zij haar eigen match gevonden en wil ze heel graag van deze tijdelijke opdracht haar vaste baan maken. “Het wordt hier ook steeds drukker en qua werk is het echt knallen. Dat doe ik eigenlijk al mijn hele leven lang,” lacht ze. “En daarom pas ik hier ook zo goed. Soms is het wel op de rem trappen hoor, voor zowel mezelf als voor mijn collega’s. Je probeert in alle hectiek toch ook je team te beschermen, want we zijn echt stuk voor stuk gedreven mensen.”

“Qua werk is het echt knallen! Dat doe ik eigenlijk al mijn hele leven lang en daarom pas ik hier ook zo goed.”

“Juist die prestatiegerichtheid gemixt met oprechte interesse in de mens maakt Allied Forces een zeer prettig bedrijf om bij te werken,” vervolgt ze haar verhaal. De marinierscultuur samen met de positieve energie die hier heerst, zorgt voor een fijne werksfeer.”

En wat Jolanda het allerleukste vindt aan haar werk? “Het vertrouwen in elkaar en de eerlijkheid; daar hou ik van en vind ik ontzettend belangrijk in mijn baan.”

Interview met Assistant Jolanda Wadl over haar werk bij onze Partner Allied Forces.

Benieuwd wat Jolanda’s opdrachtgever van haar vindt? Lees hier het verhaal van Allied Forces!

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.