Beschikbare

Assistants van nu en morgen.

een Assistant van nu nodig?

Waar kunt u op rekenen? Assistant2 levert u snel een professionele en gemotiveerde Assistant met het karakter dat precies aansluit bij de functie en uw bedrijfscultuur. Het bestand van Assistant2 omvat zo’n 12.000 Assistants. Een bestand dat met grote zorgvuldigheid is opgebouwd en continu up-2-date gehouden wordt. We zijn trots op die selecte groep ondersteuners die wij door de jaren heen persoonlijk hebben leren kennen. We weten daarom direct wie wij beschikbaar hebben en geschikt zijn.

let op: Assistants die op dit moment een vaste baan hebben maar op zoek zijn naar een nieuwe vaste baan, worden om privacy redenen niet in het overzicht beschikbare Assistants op onze website vermeld. Onderstaand vindt u Assistants die op korte termijn beschikbaar zijn.

Office manager regio Rotterdam Direct 24 uur

Martine van Beek

Wie is Martine? Ik ben een opgewekt, proactieve, lieve en betrokken persoonlijkheid. Ik manage mijn gezin (man en 2 dochters). Aangezien mijn man een drukke ondernemer is ontzorg ik ons hele gezin. Ik zorg ervoor dat mijn man zijn ding kan doen in zijn onderneming en mijn dochters georganiseerd naar school of het kinderdagverblijf gaan....

Allrounder/Officemanager/Assistant/Bemiddelaar regio Randstad/Zuidwest en Noordwest 32 uur (eventueel in overleg 40 uur).

Sarah Amrani – GEPLAATST

Wie is Sarah? Een dienstverlener in hart en nieren. Men omschrijft mij als een persoon met een overdosis aan positieve energie en straight to the point. Ik ben sociaal, proactief, betrouwbaar, leergierig, empathisch, strategisch, flexibel, toon initiatief en ik kan goed anticiperen. Ik bezit een flinke dosis doorzettingsvermogen en laat mij niet uit het veld...