nieuws

waar je wat aan hebt.

Joyce is met ‘tone of Joyce’ terug op het nest!

12 mei 2022

Joyce is geen onbekende voor Assistant2. Een aantal jaar geleden bestierde zij ons kantoor aan de Koninginnegracht in Den Haag met veel passie als Office Manager. Nu is zij terug om A2 te versterken bij marketing & communicatie.

Joyce had een aantal jaren terug naast haar passie als Ondersteuner ook een passie voor het schrijven van teksten. En het leuke is dat zij juist daar haar roeping in heeft gevonden na het volgen van één van onze trainingen, Creatief Zakelijk Schrijven. Hoe mooi is dat!

We zijn blij dat ze terug is op het  nest waar het allemaal voor haar begonnen is. Voor (F)ons een prachtige combinatie, want ze kent het vak van ondersteuner als geen ander en weet met haar ‘tone of Joyce‘ hoe zij onze doelgroep moet benaderen. Perfect Match! Welkom terug Joyce!

 

 

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.