nieuws

waar je wat aan hebt.

Inside information …. Ons prachtige kantoor aan de Koninginnegracht in Den Haag

27 augustus 2021

Tussen verschillende ambassades hangt een witte vlag met het Assistant2 logo te wapperen aan de gevel van ons mooie kantoor. Het bouwjaar van ons grachtenpand is omstreeks 1860 en diende vroeger als gebouw voor hoge officieren van de achtergelegen huizen bij de Frederikkazerne (oudste kazerne in Den Haag). We vertellen je graag iets meer over ons kantoor…

Regelmatig worden we eraan herinnerd door Assistants of onze Partners dat we een bijzondere werkplek hebben. Zo bevindt zich in onze vergaderzaal een plafondbeschildering en zijn er super mooie ornamenten op de muren te bewonderen in de gang. En dan hebben we het nog niet gehad over onze gezellige huiselijke keuken waar we gezamenlijk lunchen en onze heerlijke tuin waar we met de eerste zonnestralen al buiten vertoeven. Oh ja, nog een heel fijn pluspunt, we zijn wij goed bereikbaar met eigen vervoer en het OV. En daarnaast in onze directe omgeving genoeg restaurants voor een personeelsuitje, niet geheel onbelangrijk! ?

Ben je nieuwsgierig geworden naar Assistant2 en/of ons pand? Kom vrijblijvend kennismaken of neem deel aan één van onze LOT-trainingen! Je kunt natuurlijk ook bij ons werken, dan kun je dag in dag uit genieten van het mooie kantoor … én van ons gezelschap. Check onze interne vacatures voor vaste medewerkers die we momenteel open hebben staan!

Wie weet tot snel!

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.