nieuws

waar je wat aan hebt.

Hoe gaat het met… Nathalie??

2 juni 2022

Nathalie met Hogere Hotelschool achtergrond, en alweer geruime tijd bij één van onze Partners in Midden-Nederland aan het werk is als Executive Assistant is nog volop aan het genieten van haar zwangerschapsverlof. Hoe leuk is het dan dat zij voor haar verlof een kleinigheidje ontving van haar vervangster, uiteraard afkomstig van Assistant2?

Nathalie, inmiddels bevallen van een gezonde baby wordt tijdelijke vervangen door onze Soeyin. En dat loopt op rolletjes. Nog even genieten Nathalie en dan weer vol aan de bak, maar wel op tijd naar huis om die kleine z’n luiers te verschonen en van het nieuwe geluk te genieten.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.