nieuws

waar je wat aan hebt.

Bekenden bij onze Partners!

15 februari 2024

Zoals iedereen bijna weet is Fons Scheltema, directeur van Assistant2, ook de oprichter/eigenaar geweest van SecretaryPlus. Nu wil het toeval dat Fons afgelopen week op bezoek was bij 2 bedrijven waar een contactpersoon zat die hij ooit met zijn team via SecretaryPlus aan een vaste baan heeft geholpen, waar ze nu nog steeds zitten. Beide contactpersonen zijn inmiddels opgeklommen naar mooie leidinggevende posities (teamcoƶrdinator en teamleider) en zijn nu medeverantwoordelijk voor de plaatsingen en inhuur van ondersteuners. GEWELDIG toch, kwaliteit is altijd het motto van (F)ons geweest, en dat blijft ook zo. Ook bij Assistant2.

De wereld blijkt maar dus klein te zijn. En het is altijd leuk om weer opnieuw met ‘oude bekenden’ in contact te komen, en nu vanuit Management Support Assistant2. En zoals Fons zijn moeder šŸ˜‰ altijd zei; ‘Als je het goed doet, komen ze vanzelf weer terug’.

Ben jij benieuwd naar onze werkwijze? Of is er behoefte aan versterking binnen het ondersteunersteam? Kijk dan even bij onze beschikbare Assistants (let op veel van onze beschikbare Assistants staan niet op de website omdat zij nog een baan hebben).

 

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.