nieuws

waar je wat aan hebt.

Assistant2 in de pers

30 juni 2020

Assistant2 is met het recente onderzoek onder ruim 4.000 Assistants in verschillende vakpers benoemd. Uit het onderzoek blijkt dat het advies om thuis te werken als resultaat van de coronacrisis de verschuiving van offline naar online activiteiten heeft versneld.

De nadruk is meer komen te liggen op het beheersen van digitale vaardigheden, vaardigheden die een-derde van de Assistants onvoldoende beheerst. Voornamelijk de oudere generatie Assistant vind deze verandering lastig.

Deze bevindingen hebben we recentelijk op onze website gedeeld, maar ook de (vak)pers heeft het opgenomen op diverse websites. Zo kon je onder andere over ons lezen op Emerce, AllesoverHR, Managers Online en HRcommunity.

Het is leuk om te zien dat ons onderzoek ook door de pers in ons vakgebied als waardevol wordt beschouwd! Mocht je aan de informatie in de artikelen niet genoeg hebben en meer willen weten? Dat kan! Mail naar Marketing@Assistant2.nl en vraag naar onze whitepaper. Hierin vind je alle bevindingen uit het onderzoek.

Management Support Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu. En met name het laatste, ontwikkelen, is in deze tijd van groot belang. Bekijk ook onze trainingen en meld je aan. Zodat ook jij klaar bent voor morgen! Ook als je niet via Assistant2 werkzaam bent en je toch wilt ontwikkelen, ben je van harte welkom.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.