nieuws

waar je wat aan hebt.

Zomerfoto winactie bekend

15 september 2020

We hebben gelukkig toch nog een mooie zomer gehad. Een hittegolf, dagen van 20 graden en ook een paar hele fikse buien tussendoor. In ieder geval was er voor ieder wat wils en hebben we kunnen genieten van een zomer voornamelijk in Nederland of net over de grens. En dan krijgen we nu nog een klein toetje met deze nazomerse dagen.

Op onze zomeractie hebben we leuke reacties ontvangen en het deed ons goed dat er zomerfoto’s zijn ingestuurd. Na een selectie van foto’s hebben we de keus gemaakt voor juist een tegendraadse inzending die ons erg deed lachen toen deze in de mailbox terecht kwam.

Een niet alledaagse zomerfoto, juist niet, maar één van een nat verregende camping waar iedereen binnen zit in de caravan, parasols die dichtgeklapt zijn en normaal gesproken voor verkoeling zorgen tegen de zon, een frisse geur van de natte dennenbomen en het getik van de regen op de voortent. Dat is wat wij hierbij denken. Wij zien hier de humor van in en blijkbaar ook de winnaar van onze zomeractie Annewieke Sukking.

 

‘Of het nou mooi of slecht weer is, kamperen kan altijd. Assistant2 helpt altijd.’

 

Annewieke, van harte gefeliciteerd. Jij ontvangt van ons het notitieboekje van Marc Cain en een fles rosé wijn. Zo krijgt je in de regen gevallen vakantie toch een zomers tintje met onze prijzen. Geniet er van!

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.