nieuws

waar je wat aan hebt.

Zo hou je je netwerk up 2 date met deze tips

10 september 2021

Bij Assistant2 vinden we het erg belangrijk om een goed netwerk op te bouwen en te onderhouden. Zelf heb je natuurlijk ook een netwerk, maar onderhoud je deze wel goed genoeg?! We geven je graag wat tips.

Gezien de huidige maatregelen is het moeilijk om een fysiek event bij te wonen en zo je netwerk te onderhouden. Tegenwoordig zijn er verschillende online Tools die je kunnen helpen met netwerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan LinkedIn, Instagram en Facebook.

Wij geven jullie graag een paar tips voor het online netwerken:

  • Maak een connectie met de juiste personen die bijvoorbeeld dezelfde interesses delen, link sowieso met (oud) studiegenoten, maar ook de vriend van je broer, (oud) collega’s, (oud) docenten en vakprofessionals.
  • Breng jezelf onder de aandacht, plaats regelmatig interessante content op jouw profiel. Bijvoorbeeld successen die je wil delen of juist een case waar je over wil sparren.
  • Jouw profiel is de eerste online indruk die iemand van je krijgt. Update je profiel daarom ook regelmatig, bijvoorbeeld een mooie, zakelijke foto of voeg de cursus toe die je net hebt afgerond!
  • Neem deel aan de online meeting via Clubhouse die aansluit bij jouw interesses en expertise (deze tip is wel alleen voor Apple-gebruikers), of kijk of er online meetings worden gegeven in jouw vakgebied.
  • Check regelmatig of je nog de juiste personen in je netwerk hebt. Energie steken in een contact wat niets meer oplevert is zonde van je tijd.

Wat zijn volgens jou nog onmisbare tips voor een goed onderhouden netwerk? Mail ze naar marketing@assistant2.nl dan delen we je tips met ons netwerk, en dus ook met jouw netwerk 😉. Dat is de kracht van een netwerk!

PS. We hopen natuurlijk dat we snel weer een borrel aan de Koninginnegracht kunnen organiseren om ons netwerk up-2-date te houden! Kom kennismaken en join our team😊 🎉 🥂

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.