nieuws

waar je wat aan hebt.

Zinvolle en leuke training: Creatief zakelijk schrijven

29 oktober 2021

Gisteren heeft een fijn groepje ondersteuners alle aandacht en tijd gekregen tijdens de training Creatief zakelijk schrijven. Het was een mooie leerzame dag waarbij onze Expert Manou de deelnemers heeft geleerd om op een heldere en originele manier web-teksten, teksten voor social media, mailtjes etc. te schrijven. Hoe kom je op die pakkende openingszin? Met veel tips en tricks kunnen de Ondersteuners vanaf nu direct het getrainde in de praktijk gaan brengen.

6 enthousiaste deelnemers zijn aan de slag gegaan om hun creatieve brein op verschillende teksten los te laten. Gedurende de dag zijn zij, onder begeleiding van onze Expert Manou van de Zande, bezig geweest met verschillende opdrachten. Het was een geslaagde dag!

Enkele reacties over de training:

‘Leuk dat we tijdens deze training ook interactief met elkaar aan de slag konden gaan’

‘Het was super leerzaam en leuk’

‘Ik vond het lastig om langere teksten te schrijven, door de training werd ik daarin gestimuleerd’

Wil jij ook één van onze trainingen volgen? Meld je dan aan en wees verzekerd van een plekje. De eerst volgende training is Time Management op 11 november. Stel niet uit wat je vandaag nog kunt doen en kom in beweging!

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.