nieuws

waar je wat aan hebt.

Zijn er na corona nog Assistants nodig? Doe mee aan ons onderzoek.

8 mei 2020

Als trendsetter op het vakgebied, doet Assistant2 ook dit jaar weer een onderzoek onder Assistants/Ondersteuners. Welke verschuivingen en ontwikkelingen vinden er plaats in  het vakgebied? Ben jij als Assistant blij en tevreden met jouw huidige werkzaamheden? Ook zijn we heel benieuwd hoe het vak van de Ondersteuner er in het  ‘post-corona’ tijdperk uitziet en of er nog wel zoveel secretaressen/Assistants nodig zijn? Managers werken immers nu voornamelijk vanuit huis, reizen minder, werken hun eigen agenda bij etc. Er zijn natuurlijk ook altijd kansen. Juist nu. En daar willen wij uiteraard meer van weten.

Om een goed beeld te krijgen hebben we jouw hulp nodig. Het invullen van deze vragenlijst, bestaande uit 13 vragen, duurt niet langer dan 10 minuten en is anoniem.

Om de vragenlijst te starten KLIK HIER.

Alvast veel dank voor je bijdrage en tijd. Uiteraard publiceren wij de resultaten op onze website zodra het onderzoek is afgerond.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.