nieuws

waar je wat aan hebt.

Zeg het met bloemen!

3 september 2021

Bij Assistant2 vinden we het erg belangrijk dat iemand een fijne start heeft bij een eerste dag van een nieuwe baan. Het is tenslotte allemaal nieuw, nieuwe collega’s, nieuwe systemen, een nieuw kantoorgebouw (kan natuurlijk ook voorlopig je thuiswerkplek zijn) etc. Maar een boeket bloemen doet het natuurlijk altijd goed.

Sharon heeft geduldig moeten zijn maar uiteindelijk is het gelukt. Voor haar engelengeduld en haar flexibiliteit, hebben we haar toch nog even extra beloond bij de start. Ze ontving op haar eerste werkdag een fleurig boeket bloemen van Assistant2. Benieuwd wie zij is, welke opleiding zij heeft gedaan en waar ze gestart is? Je leest het hier.

Succes Sharon.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.