nieuws

waar je wat aan hebt.

Yes, Shelby is gestart bij onze Partner. Even voorstellen….

14 januari 2021

Vorige week meldden wij al dat Shelby op gesprek zou gaan bij onze Partner in Den Haag. Na haar 2 Boost gesprek met Fons volgde nog een tweede gesprek met onze Partner. Na het gesprek konden de kurken knallen want Shelby DID IT! Hoe mooi is dit! Met als resultaat dat zij inmiddels gestart is als Vastgoed Ondersteuner, met een leertraject! Uiteraard begeleiden wij Shelby daarin samen met onze Partner. En als dat goed gaat, krijgt zij van onze Partner een vaste aanstelling aangeboden.

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Na de HAVO ben ik gestart met de HBO-opleiding International Tourism & Leisure Management aan Breda University. Na mijn eerste jaar heb ik voor de studierichting International Leisure & Event Management gekozen die ik in januari 2021 verwacht af te ronden.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen??
De ervaring die ik heb opgedaan bij mijn eerdere werkgevers hebben ervoor gezorgd dat ik mij ontwikkeld heb tot een waardige Ondersteuner/ Assistant. Ik heb geleerd om met verschillende personen uit verschillende culturen samen te werken om tot een mooi eindresultaat te komen Dat geeft mij erg veel voldoening. Daarnaast geeft het mij als Ondersteuner het gevoel dat ik mijn steentje bijdraag en dat dit enorm wordt gewaardeerd door mijn collega’s.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor hen aan het werk??
Via een oud-klasgenoot ben ik terecht gekomen bij Assistant2 waardoor en waarbij het eerste contactmoment erg prettig was. Daarna ben ik tot de conclusie gekomen dat de waarden van Assistant2 vergelijkbaar zijn met mijn eigen waarden. Dit heeft de keuze om mij beschikbaar te stellen voor Assistant2 erg makkelijk gemaakt.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Via Assistant2 ben ik geplaatst bij een Partner in Den Haag waar ik fulltime aan de slag ga als Vastgoed Ondersteuner. Hier zal ik als spin in het web worden ingezet binnen het bedrijf waar ik mijn organisatorische vaardigheden in zal zetten om alle balletjes in de lucht te houden.

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)? En waarom??
Ik wil graag de trainingen Assertiviteit en Creatief schrijven van overtuigende teksten gaan volgen. Ik ben ervan overtuigd dat deze trainingen mij zullen helpen om mijn assertieve houding en manier van schrijven te verbeteren.

Shelby, wij wensen je heel veel succes, werk- én leerplezier bij onze Partner in Den Haag. 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.