nieuws

waar je wat aan hebt.

Is dit jouw nieuwe werkplek?

14 september 2021

Als het aan Dulcia en Julia van Assistant2 ligt zien zij jou liever vandaag dan morgen al starten. Op een prachtige werkplek aan de mooiste gracht van Den Haag. Natuurlijk moet jij er zelf ook klaar voor zijn en het leuk vinden om aan een nieuwe onwijs gave uitdaging te beginnen. Lijkt het jou wat om aan de slag te gaan als Talent Acquisition Specialist (of noem het een recruitment consultant, intercedent etc) check dan even onze vacature voor het volledige plaatje.

In ieder geval plaats, begeleid en ontwikkel je Assistants van nu (vroeger secretaressen genoemd maar nu zijn dit mensen met een heel ander en veel uitdagender takenpakket en opleidingsniveau). Je bent verantwoordelijk voor het gehele HR proces. Qua karakter past het beste een enthousiaste en ondernemende ‘matchmaker’ die graag de verbinding legt tussen onze Assistants en onze Partners (bedrijven waar we mee samenwerken). Nieuwsgierig en creatief, immers je zoekt voortdurend naar de beste Assistants en leuke Partners …. oké … te veel over de functie inhoud 😉….

Ben jij enthousiast geworden? Kom dan snel vrijblijvend kennis maken met Julia en Dulcia. Wie weet als de klik er is en jij ziet voldoende uitdaging in deze afwisselende functie met een hoop lol, ben jij de komende jaren onder de pannen.

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.