nieuws

waar je wat aan hebt.

Woensdag…. tijd voor nieuwe hersengymnastiek!

6 mei 2020

Een van de pijlers van Assistant2 is het laten door ontwikkelen van Assistants.

Woensdag …..het is weer Prikkelen-van-je-brein-dag, onze vaste rubriek in het Corona tijdperk. Deze week is het een Nederlands spellingtest rondom zinsbouw en stijl waarbij je bij veel vragen moet aangeven of een zin correct of niet correct is. Gebruik je hen of hun, omdat of doordat, het concern publiceert zijn of haar jaarcijfers? Waarom is; je ergens aan irriteren fout? Stijl/zinsbouw is aan regels gebonden. 

Wist je dat…. de functies van de frontaalkwabben van hersenen als laatste zijn volgroeid na de pubertijd en gaan als eerste achteruit bij het ouder worden, terwijl dit gebied bepalend is voor je gezondheid en zelfstandigheid. Door regelmatig fysiek actief te zijn, hou je de frontaalkwabben in topconditie. En dat merk je onder meer aan je motivatie en vermogen om initiatief te nemen.

Test je Zinsbouw en stijl

Succes met de 15 vragen en blijf door ontwikkelen!

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.