nieuws

waar je wat aan hebt.

Woensdag… Taaltestdag. Hoe goed is jouw woordenschat?

17 juni 2020

Woensdag is de Nederlandse taaltestdag. Met deze woordenschat test prikkelen wij je brein én testen wij je kennis. Wie op HBO niveau functioneert of gaat functioneren, moet over een goede woordenschat beschikken. Wil jij vaststellen op welk niveau jouw woordenschat zit? Neem dan de proef al op de som en test het hier.  Scoor jij echt op niveau of scoor je iets lager dan verwacht? Handig is dat je altijd kunt zien welke antwoorden goed zijn en welke fout. Met een korte  uitleg kun je zien waarom iets fout of goed is.

Wist je dat… Je brein meer dan 150.000 kilometer aan bloedvaten bevat. Door die bloedvaten stroomt zo een 20% van al het bloed dat je lichaam gebruikt. Al dat bloed rond pompen in je hersenen kost natuurlijk een hoop energie en dat terwijl ze maar 2% van je totale lichaamsgewicht uitmaken. zoveel zelfs dat je hersenen zo’n 20% van je energiebehoefte bepalen.

 

Start de 20 vragen – taaltoets woordenschat 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.