nieuws

waar je wat aan hebt.

Vanaf 1 december een gedreven projectondersteuner nodig?

2 september 2021

Projectassistant Wijnanda is beschikbaar per 1 december in de regio Dronten/Arnhem/Barneveld!

Wijnanda is sinds juni via ons al aan de slag als directiesecretaresse in de Flevopolder. Zij springt in bij onze Partners als de nood hoog is, bijvoorbeeld voor een zwangerschapsvervanging, tijdelijke piek in de workload of bij een project. Vanaf 1 december (of iets later) is deze topper beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week voor een nieuw project.

Op dit moment is zij nog helemaal in haar element bij een Hogeschool als directiesecretaresse voor een zwangerschapsvervanging, maar omdat het zo 1 december is laten we nu al weten dat Wijnanda op korte termijn beschikbaar is in de regio Middenoost Nederland o.a Zwolle, Dronten, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort, Barneveld etc.

Interesse, of ben je gewoon benieuwd naar wat onze dienstverlening en werkwijze voor jouw/jullie organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op en bel 088 022 23 88 voor een persoonlijke kennismaking of mail  Fscheltema@Assistant2.nl.

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.