actuele vacatures

Jouw carrière
begint hier.

actuele vacatures

Jouw carrière
begint hier.

Voor onze opdrachtgevers – bij Assistant2 noemen we ze onze Partners – die gevestigd zijn in heel Nederland, zoeken we zowel fulltime Assistants als parttime beschikbare Assistants. Met werkervaring die ertoe doet, die beschikken over de juiste opleiding en… die met passie hun vak uitoefenen. In het vacatureoverzicht vind je banen die zowel op projectbasis of voor vast dienstverband zijn.

Zie je een baan die je aanspreekt, solliciteer dan direct!

Vind je niet meteen wat je zoekt? Kom dan eens vrijblijvend kennismaken. Upload je cv en laten wij samen bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Talent
tot 3 jaar ervaring
Assistant
3-6 jaar ervaring
Professional
6-9 jaar ervaring
Expert
> 9 jaar ervaring

Ervaren Management Assistant // regio Zaandam, Landsmeer, Oostzaan, Diemen, Hoofddorp

5 maart 2022

Ben jij een ervaren Management Assistant die goed uitstekend kan plannen, organiseren én het leuk vindt om in een omgeving te werken waar jong talent zich ontpopt? Een van onze Partners uit het onderwijs in de regio Zaandam, Landsmeer, Hoofddorp, Diemen etc. is samen met ons op zoek naar een Management Assistant voor 32 uur...

Details

  • Ervaring:
  • Gewenste startdatum:
    04-04-2022
  • Werkweek: 32 uur vaste baan
  • Cultuur: onderwijs / cultuur

over ons

wat doet Assistant2

Assistant2 plaatst Assistants bij bedrijven en organisaties in heel Nederland. Van talent tot Assistant en van professional tot expert. Onze missie: werk maken van kwaliteit. We zetten ons 24/7 in om de beste werkgever te zijn voor zowel onze Assistants als onze eigen medewerkers en de beste dienstverlener voor onze opdrachtgevers. Simpelweg omdat volgens ons het één niet zonder het ander kan.