nieuws

waar je wat aan hebt.

Werken aan je social media skills met onze training

27 mei 2021

Onze onlinetraining Social Media is vandaag goed gevuld met leuke enthousiaste Assistants en ondersteuners. Assistants uit diverse windstreken van Nederland, want dat maakt een online training natuurlijk erg gemakkelijk. Vanuit huis werken aan je ontwikkeling en dat met gelijkgestemden uit hetzelfde vakgebied waarmee je kunt sparren en van kunt leren in een vertrouwde omgeving.

Zoals altijd doet Fons kort het openingswoordje om de deelnemers succes te wensen met deze training. Zij zijn in uitstekende handen van social media Expert Jelle Drijver die er altijd een feestje van maakt om iedereen zijn passie voor social media over te brengen. Hoe houd je al die social media bij zonder dat het je enorm veel tijd kost, welke apps zijn handig, wat zijn de do’s en don’ts op heel social media, en hoe onderhoud je de LinkedIn bedrijfspagina of die van je manager.

Wil jij volgende keer ook onze digi-training Social Media volgen of één van onze andere interessante trainingen specifiek voor Assistants en ondersteuners? Dat kan! Bekijk ons totale trainingsaanbod en meld je aan voor één van de trainingen!

Voor Assistants die via Assistant2 werkzaam zijn, is deze training gratis en valt deze training onder het Persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT). Oud Assistants kunnen één keer per jaar kosteloos deelnemen aan een training. Indien jij nog niet via Assistant2 werkt of hebt gewerkt en jij via jouw werkgever deel wilt nemen, bedragen de kosten voor deze training € 250,- exclusief BTW. Kom jij met z’n tweeën? Dan mag jouw collega Assistant kosteloos deelnemen. De kosten zijn inclusief lunch, koffie, thee en frisdrank.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.