nieuws

waar je wat aan hebt.

Weet jij alle grammaticaregeltjes nog? Doe de taaltest.

6 oktober 2021

Zinsbouw, woordenschat, grammatica, werkwoordspelling. Assistants zijn vaak een kei in Nederlands. Wil je weten of je echt alle regels goed kent voor wat betreft zinsbouw.

We hebben wederom een leuke, maar pittige taaltest voor je geselecteerd, deze keer zinsbouw en stijl. In 15 vragen kun je zien of je de regels nog goed kent en en juist toepast. Start gelijk de taaltest en krijg direct je score te zien of jij op MBO of HBO/WO niveau zit. Uiteraard met handige uitleg van de gemaakte fouten. Zet hem op!

Heb je onze vorige taaltesten gemist doe deze dan alsnog:

Test werkwoordspelling

Test algemene spelling

 

Wist je dat:
Wij hebben 2 interessante trainingen die speciaal gericht zijn op het helder en zakelijk schrijven en natuurlijk foutloos schrijven. Wat zijn de valkuilen, hoe schrijf je duidelijke rapporten, hoe kun je de aandacht van jouw lezer vasthouden etc. Meld je aan voor de training Creatief Zakelijk Schrijven op donderdag 28 oktober of Effectief zakelijk schrijven op donderdag 16 december. Er is nog plek voor jou beschikbaar.

Creatief Zakelijk Schrijven 28 oktober:

Effectief Zakelijk Schrijven 16 december:

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.