nieuws

waar je wat aan hebt.

Wat is de betekenis van eloquent? Test je woordenschat met deze taaltest.

13 oktober 2021

Je kent het wel, een manager houdt een presentatie en je denkt bij een woord… hmm wat bedoelt ie hier nou exact mee? Het woord heb je vaker gehoord, maar eigenlijk ken je niet de exacte betekenis. Je woordenschat is super belangrijk om de boodschap te kunnen begrijpen.

Daarom hebben we deze week een test woordenschat voor je geselecteerd. Zo kom je er achter of jouw woordenschat voldoende is en op mbo/hbo/wo niveau zit. Ons advies is altijd om de betekenis van een woord op te zoeken als je niet exact de betekenis er van weet. Zo vergroot je enorm je woordenschat en blijf je jezelf ontwikkelen.

Start gelijk de taaltest woordenschat en zie na 15 vragen je score met handige uitleg.

Heb je onze vorige taaltesten gemist doe deze dan alsnog:

Test zinsbouw

Test werkwoordspelling

Test algemene spelling

 

Wist je dat:
Wij hebben 2 interessante trainingen die speciaal gericht zijn op het helder en zakelijk schrijven en natuurlijk foutloos schrijven. Wat zijn de valkuilen, hoe schrijf je duidelijke rapporten, hoe kun je de aandacht van jouw lezer vasthouden etc. Meld je aan voor de training Creatief Zakelijk Schrijven op donderdag 28 oktober of Effectief zakelijk schrijven op donderdag 16 december. Er is nog plek voor jou beschikbaar.

Creatief Zakelijk Schrijven 28 oktober:

Effectief Zakelijk Schrijven 16 december:

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.