nieuws

waar je wat aan hebt.

‘Wat een super fijne training is de training / workshop Effectief zakelijk schrijven!’

13 maart 2020

De reacties op onze training Effectief Zakelijk Schrijven waren opnieuw lovend,  ‘Wat een fijne training en wat is Mirjam een fijne Expert’, ‘Top dat de groep niet te groot is’.

Gisteren hadden we een zeer gemotiveerde groep ondersteuners in ons pand aan de Koninginnegracht in Den Haag. Niet alleen Assistants die voor Assistant2 reeds aan het werk zijn, maar ook ondersteuners die zich via Partners en ook via het opleidingenportaal Springest hadden aangemeld. Mooi om te zien dat we ook buiten ons netwerk een belangrijke speler zijn voor trainingen/workshops specifiek voor Assistants. 

Als wij onze trainingen organiseren is het altijd even afwachten hoe de sfeer tijdens de training is. De samenstelling van de groep is erg belangrijk. Expert Mirjam Streefkerk was ook enthousiast over de inzet van deze groep aanwezige Assistants. Een mooie mix van startende Assistants tot aan Executive Assistants. Iedereen steekt altijd iets op van het lesmateriaal, of zal ‘Oh ja-momentjes’ hebben. De vervolgtraining op deze training is Creatief schrijven van overtuigende teksten, op 3 september.

 

Enkele reacties van de deelnemers:

‘Enthousiaste Expert die op een leuke manier iedereen betrekt bij de cursus en blijft boeien’

‘Fijn om kennis met elkaar te kunnen delen. Mirjam Top!’

‘Structuur van de dag. De dag ging snel en alle facilitaire zaken waren goed geregeld’

‘Ik kan gelijk op mijn werk aan de slag met toepassen van de opbouw van de teksten en alinea’s, en dan erg handig is de piramide/trechter opbouw’. 

‘Vooraf moesten we 2 opdrachten inleveren. Fijn dat we dit huiswerk stuk voor stuk konden behandelen’.   

 

Miranda krijgt uit handen van Fons haar welverdiende certificaat aangereikt. Zonder handshaking uiteraard 😉 

Denk jij ook aan je toekomst en wil je jezelf (blijven) ontwikkelen? Kijk dan op ons trainingsaanbod voor een van onze vele trainingen. De eerst volgende training is op 4 juni met Assertiviteit. Meld je alvast aan via de onderstaande aanmeldbutton.

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.