nieuws

waar je wat aan hebt.

Wat een ontvangst bij onze Partner Stevens Van Dijck!

23 november 2021

Bernice is ruim een maand na haar start bij onze Partner helemaal in haar element. Zij is daar via A2 direct in vaste dienst gegaan en voelt zich al helemaal thuis als Team Assistant.

Natuurlijk vinden wij het fijn om te horen hoe het gaat en zeker als we even op de koffie langs mogen komen. Ook al is Bernice direct in vaste dienst gegaan, we houden graag vinger aan de pols en onderhouden het contact met zowel de Assistant als onze Partner, Stevens Van Dijck.

Bernice kennen we natuurlijk al een beetje maar wie is onze Partner eigenlijk? Stevens Van Dijck is een zelfstandig, onafhankelijk en landelijk werkend adviesbureau op het gebied van bouwmanagement, huisvestingsadvies en vastgoedadvies. Stevens Van Dijck verzorgde o.a. het projectmanagement, directievoering en bouwkostenmanagement voor de Hotelschool vestiging Amsterdam, de tijdelijke huisvesting van de Tweede Kamer der Staten-Generaal en de nieuwbouw van het David de Wiedgebouw van de Universiteit Utrecht. En volgens Bernice maar ook volgens de waarneming van Fons (onze directeur) een leuke werkgever om voor aan de slag te gaan.

Wil jij net als Bernice dat wij voor jou zorgen voor de Perfect Match, kom dan eens vrijblijvend kennismaken of bekijk ons vacature overzicht. 95% van al onze banen loopt uit in een vaste aanstelling en met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%. Tot op de koffie aan de gracht.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.