nieuws

waar je wat aan hebt.

Vliegt jouw dag ook altijd voorbij?!

30 juni 2023

Het was een bewolkte donderdag, maar binnen op de Koninginnegracht 25 in Den Haag scheen het ☀️netje mede door de enthousiaste deelnemers die aan de training Time Management deelnamen.

Zo’n dag waarbij de tijd je inhaalt en je aan het eind van de dag nog een overvolle to do list hebt, herkenbaar?

Onze Expert Barbara leert je de baas te zijn over je eigen tijd. Denk hierbij aan direct toepasbare tips voor het stellen van prioriteiten, ondervinden wat jouw tijdvreters & tijdgevers zijn en wat jouw invloed daarop is. Ook het nee zeggen kwam aan bod. De deelnemers van gister zijn hun tijd de baas na het volgen van onze interactieve training.

Enkele reacties van deelnemers:

“Wat een top dag, alles was tot in de puntjes verzorgd.”

“De training was een goede reminder, waar je op kunt focussen om je werk qua tijd behapbaar te houden.”

“Fijn om de dag met collega Ondersteuners te beleven, waardoor van je van en met elkaar leert.”

Wil jij de volgende keer ook bij de training Time Management aanwezig zijn? Meld je dan nu alvast aan voor de training op donderdag 14 december 2023 via de aanmeldknop. Of wil jij een van onze andere doe-trainingen /workshops volgen? Bekijk snel ons gehele trainingsoverzicht! Vragen? Mail LOT@Assistant2.nl.

 

 

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.