nieuws

waar je wat aan hebt.

‘Jezelf durven zijn. Dat is assertiviteit!’ Lovende reacties over de training Assertiviteit.

7 oktober 2021

Wat fijn om eindelijk weer trainingen in grotere groepen te kunnen organiseren. De training Assertiviteit beet de spits af. Veel Assistants hebben hier echt naar uitgekeken. De training is zeer gewild onder onze ondersteuners. Want hoe zeg je op een vriendelijke manier ‘nee’ tegen je leidinggevende of collega-Assistant. Hoe stel je kaders en bepaal je je grenzen. Dat zijn vaak de niet de meest sterke soft skills van de loyale en toegewijde Assistant van nu. Vandaag werken 11 aanwezige Assistants hier met veel plezier aan.

Aan het einde van de dag gaan zij met praktische tips en persoonlijke aandachtspunten naar huis waar zij direct morgen mee aan de slag kunnen. Zoals een proactieve, productieve en assertieve werkhouding, bewustwording van je eigen verbale en non-verbale communicatie en hoe je effectiever kunt communiceren. En natuurlijk niet te vergeten, een gezellige netwerkdag met collega-Assistants! Een klein feestje!

Enkele reacties over de training:

‘Ik heb geleerd om voortaan meteen duidelijk zijn over wat je wel of niet wilt doen’

‘Tools aangereikt gekregen om ‘jezelf’ te durven en kunnen zijn. Dat is assertiviteit, jezelf zijn!’

‘De kundige Experts en het contact met collega-Assistants waren erg fijn’

‘Wat een fijne open sfeer en veel ruimte voor eigen inbreng. Ik geef deze dag een 10!’

Wil jij ook onze  Training Assertiviteit volgen of één van onze andere trainingen? Meld je dan aan en wees alvast verzekerd van een plekje. De eerst volgende training Assertiviteit is op 20 januari. Bekijk ons totale trainingsaanbod. Stel niet uit wat je vandaag nog kunt doen. Kom in beweging!

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.