nieuws

waar je wat aan hebt.

We zwaaien Shelby uit! Zij gaat in vaste dienst bij onze Partner!

15 september 2021

Na een periode van ongeveer 9 maanden via (F)ons gewerkt te hebben gaat Shelby in vaste dienst bij onze Partner, een vastgoedbedrijf in Den Haag. Shelby studeerde in januari dit jaar af (HBO International Leisure & Event Management) en kon gelijk via A2 aan de slag als junior Vastgoed Ondersteuner met de optie om in vaste dienst te gaan als de wederzijdse klik er zou zijn na 1.040 uur. And she did it!! Ze heeft het erg naar haar zin en leert nog steeds iedere dag veel over de vastgoedbranche en projectontwikkeling. Uiteraard is ook onze Partner zeer happy met haar.

Hoe heeft Shelby de samenwerking ervaren en waar gaat zij zich de komende tijd mee bezig houden? Nou Shelby, vertel het ons maar…

Wat heb jij de afgelopen periode via Assistant2 gedaan?
Vanaf januari 2021 ben ik aan de slag gegaan als Vastgoed Ondersteuner waar ik alle facetten binnen het vastgoed heb mogen leren kennen. De focus lag op het assisteren van de Operations Manager en directie in dagelijkse werkzaamheden.

Hoe heb jij de samenwerking met Assistant2 ervaren?
Als zeer prettig. De werkwijze van A2 heb ik als persoonlijk ervaren: zij hebben écht het beste met je voor en denken graag met je mee om het beste uit jezelf én carrière te halen.

Op welke gelegenheden kijk jij met veel plezier terug?
Persoonlijk vond ik de LOT trainingen ‘Assertiviteit’ en ‘Effectief Zakelijk Schrijven’ erg leuk. Deze waren goed gefaciliteerd en ontzettend leerzaam. Maar ik kijk ook met veel plezier terug naar het “bijpraten” met Fons/A2, vaak vergezeld met een kop koffie, waarna ik met voldoende motivatie en energie weer aan de slag kon gaan.

Waar ga jij je de komende tijd mee aan de slag?
Afgelopen maand heb ik een vaste aanstelling gekregen bij de Partner waar ik sinds januari werkzaam ben. Vanaf nu mag ik mijzelf ‘Junior Project Secretaris’ noemen en ben ik officieel onderdeel van de afdeling ‘Project ontwikkeling’ waar ik mij zal focussen op het overzien en monitoren van het volledige bouwproces van diverse projecten. Ook zal ik de Marketing & Communicatie van het bedrijf verzorgen.

Welke opleiding heb jij als laatste genoten en wat doe jij aan jouw ontwikkeling?
Ik heb in januari de HBO-opleiding International Leisure & Event Management afgerond aan Breda University. In de afgelopen maanden heb ik twee LOT-trainingen gedaan, en in de toekomst zou ik graag cursussen binnen het vastgoed willen doen om mij verder te ontwikkelen.

Wat hoop jij te leren bij het bedrijf waar jij gaat werken?
Met een combinatie van trainingen/workshops en ervaring zou ik graag meer (bouw)technische kennis willen opdoen. Ik merk dat ik daar nu soms nog flink in word uitgedaagd.

Heb jij leuke tips voor collega Assistants?
Laat niemand je vertellen wat je wel of niet kan, dat weet je zelf het beste! Luister altijd naar je eigen gevoel! En natuurlijk, wat er ook gebeurt: Altijd blijven lachen 🙂

Waar sta jij over vijf jaar?
Dat vind ik lastig om te zeggen, maar ik hoop dat ik nog altijd een functie uitoefen waar ik veel plezier en uitdaging uit haal.

Shelby, je bent een topper. Uitstekende ondersteuner en onze Partner is happy de peppie met jou en dat heeft geresulteerd in deze Perfect Match en vaste aanstelling. We zullen je zelfgebakken taarten missen. Veel succes en werkplezier bij onze Partner in Den Haag.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.