nieuws

waar je wat aan hebt.

Vaste aanstelling bij Partner Whiffle, we zwaaien Marise uit!

3 mei 2023

Marise is vorig jaar september via Assistant2 bij onze Partner in Delft terecht gekomen. Ze heeft het daar helemaal naar haar zin, gaat op de fiets naar het werk en het wordt nog mooier … ze heeft daar namelijk een vaste aanstelling gekregen. Whiffle is maar wat blij met haar, en Marise met hen. Een perfect match die ons trots maakt! We vragen Marise hoe ze de afgelopen periode bij Assistant2 heeft ervaren voordat we haar uitzwaaien…

Wat heb jij de afgelopen periode bij Assistant2 gedaan?
Ik ben bij Whiffle in Delft aan de slag gegaan als Office Manager. Een inmiddels scale-up bedrijf waar ik veel vrijheid heb (gekregen) de functie van OM in te vullen. Ik ben o.a. begonnen met het regelen van een verhuizing van het kantoor.

Hoe heb jij de samenwerking met Assistant2 ervaren?
Zeer positief. Laagdrempelig, persoonlijke benadering, vriendelijke back-office medewerkers. Alles is goed geregeld, vanaf begintraject tot het in dienst gaan bij Whiffle. Afhandeling is prima geregeld, zelfs met een getuigschrift.

Op welke zaken kijk jij met veel plezier terug?
Het persoonlijke contact met Fons en Dulcia!

Waar ga jij je de komende tijd mee aan de slag?
Ik heb een vaste aanstelling gekregen bij Whiffle.

Welke training heb jij als laatste genoten en wat doe jij aan jouw ontwikkeling?
Ik heb nog geen training gevolgd, maar wil in de toekomst wellicht een training of workshop gaan volgen. Ik ben me nog aan het oriënteren welke cursus dit zal zijn.

Heb jij leuke tips voor collega Assistants?
Sta open voor nieuwe ontwikkelingen en grijp kansen die voorbij komen met beide handen aan. Je bent nooit te oud om te leren.

Waar sta jij over vijf jaar?
Als Office Manager van een internationaal bedrijf met een aantal kantoren in het buitenland.

Van harte gefeliciteerd met je vaste aanstelling Marise! Een perfect match, daar doen we het voor! Dank voor je complimenten, ons motto blijft de persoonlijke aanpak en daarmee maken wij het verschil. Veel werkplezier bij Whiffle en kom zeker nog eens langs voor een bakkie koffie op de Koninginnegracht in Den Haag. 

 

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.