nieuws

waar je wat aan hebt.

Vast dienstverband voor Margreet. Gefeliciteerd!

10 mei 2023

Margreet heeft via Assistant2 haar huidige baan gevonden bij onze Partner in de regio Haaglanden en na 7 maanden via (F)ons te hebben gewerkt, heeft zij hier een vaste aanstelling gekregen. Een baan op niveau, namelijk Management Assistant van de Burgemeester. We zwaaien Margreet uit …

Wat heb jij de afgelopen periode bij Assistant2 gedaan?
Afgelopen tijd was ik de Management Assistant van de Burgemeester.

Hoe heb jij de samenwerking met Assistant2 ervaren?
Goed, altijd snel contact!

Op welke gelegenheden kijk jij met veel plezier terug?
De ondersteuning tijdens, en voorafgaand aan het arbeidsvoorwaardengesprek bij de Partner van A2. Assistant2 doet wat zij zeggen. Zij hebben mij geplaatst, de begeleiding was vanaf het begin tot aan de indiensttreding perfect en de trainingen?? Ja die ga ik nog volgen.

Welke training heb jij als laatste genoten?
Ik heb nog geen training gevolgd. Als Oud- Assistant mag ik nog een keer per jaar kosteloos aan een van de trainingen deelnemen. Daar ga ik ook zeker gebruik van maken. Immers stilstand is achteruitgang.

Heb jij tips voor jouw collega Assistants?
Duidelijk zijn richting de opdrachtgever.

Waar sta jij over vijf jaar?
Hopelijk nog met beide benen in het Westland!

Margreet, gefeliciteerd met je vaste aanstelling bij onze Partner. We wensen je nog vele jaren werkplezier toe. We hebben genoten van de samenwerking. En de onderhandelingen over de arbeidsvoorwaarden bij onze Partner?? TEAM 👌💥

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.