nieuws

waar je wat aan hebt.

Uitzwaaien … Soerajja!

7 januari 2022

We zwaaien nog een topper uit. Soerajja is in vaste dienst getreden bij onze Partner, de gemeente Rotterdam. Een resultaat om trots op te zijn voor alle partijen. Dat is onze missie, van vast naar vast!

Uiteraard stellen we Soerajja nog een paar vragen voordat we haar definitief uitzwaaien….

Wat heb jij de afgelopen periode bij Assistant2 gedaan?
Ik heb in 2021 gewerkt bij jullie Partner, de Gemeente Rotterdam als projectmedewerker via jullie bekende werkwijze van vast naar vast!

Hoe heb jij de samenwerking met Assistant2 ervaren?
Heel erg fijn. Ik heb vaker samengewerkt met A2 dat was ook een prettige ervaring dus wellicht tot in de toekomst!

Op welke zaken kijk jij met veel plezier terug?
De samenwerking, de betrokkenheid van Assistant2 en vooral van de medewerkers op de office bij A2!

Waar ga jij je de komende tijd mee aan de slag?
Ik heb een jaarcontract gekregen bij de Gemeente Rotterdam als projectmedewerker.

Welke training heb jij als laatste genoten en wat doe jij aan jouw verdere ontwikkeling?
Ik doe de HBO opleiding Associate Degree Management voor mijn verdere ontwikkeling en hoop natuurlijk als Oud Assistant van jullie volgend jaar mee te kunnen doen aan een van jullie trainingen en workshops!

Wat hoop jij te leren bij onze Partner?
Ik zou graag willen doorgroeien binnen de afdeling en die mogelijkheden zijn er zeker.

Heb jij leuke tips voor collega Assistants?
Geniet vooral van je werk en zodra de uitdaging vergaat, zoek dan vooral door en blijf niet hangen in je huidige functie. Er komt altijd weer iets moois/leuks op je pad! En Assistant2 kan je daar ook zeker bij helpen.

Waar sta jij over vijf jaar?
Over 5 jaar heb ik een vast contract binnen de Gemeente Rotterdam en zie ik mezelf wel een leidinggevende rol vervullen.

Soerajja, wat een mooi resultaat hebben we samen bereikt. We hopen dat jij over vijf jaar nog steeds op deze plek zit en anders … zoals je zelf al zegt … wellicht tot ziens! De deur staat altijd voor je open. 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.