nieuws

waar je wat aan hebt.

Uitzwaaien … Yacintha

15 maart 2023

95% van al onze banen loopt uit in een vaste aanstelling bij onze Partner waar je eerst op projectbasis via A2 start. Yacintha is zo iemand die deze weg heeft bewandeld.

Vorig jaar gestart bij één van onze Partners in het Rotterdamse. En begin dit jaar via Assistant2 in vaste dienst gegaan. Weer een mooie match voor alle partijen gemaakt! We vragen Yacintha hoe zij onze werkwijze heeft ervaren.

Wat heb jij de afgelopen periode bij Assistant2 gedaan?
Ik werk als Projectmedewerker bij een gemeentelijke overheid Partner van Assistant2.

Hoe heb jij de samenwerking met Assistant2 ervaren?
Naar tevredenheid, het is een goede match geweest en dus nu in vaste dienst gegaan.

Waar ga jij je de komende tijd mee aan de slag?
Nog druk bezig met werk en het verbouwen van mijn huis.

Welke training heb jij als laatste genoten en wat doe jij aan jouw ontwikkeling?
De training Notuleren heb ik als laatste gevolgd bij Assistant2 in het kader van mijn LOT (Loopbaan Ontwikkel Traject). En vervolgens ook nog de training Time management. Uiteraard meld ik me jaarlijks aan als ‘Oud’- Assistant voor een van de trainingen. Als Oud-Assistant mag ik een keer per jaar kosteloos deelnemen. Blijven leren en blijven ontwikkelen is mijn motto.

Heb jij nuttige tips voor collega Assistants?
Pak je kans! Die liggen er genoeg. Je moet het wel gaan doen natuurlijk. Zelf!

Waar sta jij over vijf jaar?
Hopelijk ben ik nog steeds bij deze Partner werkzaam. Maar het maakt niet uit waar ik terecht kom, zolang ik er maar plezier in heb en dat is voornamelijk ondersteunen.

Yacintha, het was fijn om jou in ons A2 team te hebben. Een echte aanpakker en doorzetter. Tevens respect voor het feit dat je naast je werk als projectmedewerker zelf nog een bedrijf runt met taarten en cupcakes! We houden contact!

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.