nieuws

waar je wat aan hebt.

Uitzwaaien … Project Management Assistant Arlet

27 januari 2023

Na een mooie periode bij onze Partner in het Rotterdamse is Arlet nu overgenomen en in vaste dienst getreden bij onze Partner. Een perfect match mogen we dit zeker wel noemen. Arlet zit helemaal op haar plek als Project Management Ondersteuner (PMO’er) en ook onze Partner is blij met haar vandaar haar vaste contract. Hoe heeft Arlet de afgelopen periode bij ons ervaren?

Wat heb jij de afgelopen periode bij Assistant2 gedaan?
Ik heb een zeer prettige, inspirerende tijd bij Assistant2 gehad.

Hoe heb jij de samenwerking met Assistant2 ervaren?
Heel fijn, direct en persoonlijk. Helaas ben ik enige tijd ziek geweest, ook tijdens deze periode had ik een geweldige ondersteuning vanuit A2.

Op welke gelegenheden kijk jij met veel plezier terug?
Het prettige contact, de snelle en korte lijntjes en alle leuke attenties zoals onder andere met Pasen en Sinterklaas.

Waar ga jij je de komende tijd mee aan de slag?
Verder ontwikkelen in mijn vakgebied, interne trainingen en workshops volgen.

Welke training heb jij als laatste genoten en wat doe jij aan jouw ontwikkeling?
De training Empowerment. Geweldig hoe het vak zich heeft ontwikkeld en welke kansen er liggen. Uiteraard moet je ze wel zelf pakken.

Heb jij leuke tips voor collega Assistants? 
Volg je hart, luister naar je gevoel en heb vertrouwen in de match van A2 en Fons. Blijf jezelf ontwikkelen. Dit kan door trainingen, maar ook door je persoonlijk te blijven ontwikkelen, iedere dag valt er wel iets te leren.

Waar sta jij over vijf jaar?
Als een goed ontwikkelde en doorgewinterde Project Assistant bij de Partner van A2 in Rotterdam, en misschien wel als projectsecretaris.

Arlet, het was fijn om jou te hebben kunnen plaatsen, begeleiden en te laten ontwikkelen. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk! Veel dank voor de afgelopen periode en bovenstaande complimenten. Dat maakt ons trots. Namens alle vaste medewerkers van A2 wensen we je veel succes en werkplezier toe. En wie weet tot snel bij één van onze trainingen die jij als ‘oud’ Assistant 1x per jaar kosteloos mag volgen. 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.