nieuws

waar je wat aan hebt.

Uitzwaaien … Natasja

10 september 2020

Natasja, medewerker Secretariaat & Evenementen is per september in vaste dienst getreden bij één van onze Partners in Den Haag. Na een periode van 9 maanden heeft zij inmiddels echt haar plek gevonden binnen deze organisatie. Hoe heeft Natasja de afgelopen tijd ervaren? 

Wat heb jij de afgelopen periode bij Assistant2 gedaan?
Ik ben de afgelopen periode werkzaam geweest bij één van de Partners van Assistant2, een belangenbehartiger in Den Haag met als functie Medewerker Secretariaat & Evenementen.

Hoe heb jij de samenwerking met Assistant2 ervaren?
Ik heb de samenwerking als zeer positief ervaren. Mocht het nodig zijn voor in de toekomst zal ik zeker weer bij Assistant2 aankloppen. Ook zou ik het alle Assistants aanraden om bij Assistant2 langs te gaan. Niet alleen als het gaat om te kijken naar wat voor soort baan je wilt, maar zeker ook als het gaat om advies, begeleiding en trainingen.

Op welke zaken kijk jij met veel plezier terug?
Ik kijk graag met plezier terug op hoe ik voor de eerste keer bij Fons aankwam voor het gesprek met mijn zenuwachtige gevoel en wat ik dus ook uitstraalde. Gelijk werd ik erop gewezen, “Natasja ontspan je eens even en blijf lachen.” Fons gaf mij het extra stukje zelfvertrouwen terug dat ik niet zenuwachtig hoef te zijn en zei tegen mij: “Blijf jezelf en blijf lachen want je kan het en je hebt het in je!”

Waar ga jij de komende tijd mee aan de slag?
Ik blijf mijn huidige functie als Medewerker Secretariaat & Evenementen uitvoeren. Ik hoop, en ik weet zeker dat ik een goede bijdrage kan leveren in én bij deze organisatie.

Welke opleiding heb jij als laatste genoten en wat doe jij aan jouw ontwikkeling?
Via Assistant2 heb ik als laatst een training gevolgd Presenteren met zelfvertrouwen, gegeven door Eva Brouwer. Deze training raad ik iedereen aan want door deze training zie je gelijk waar je staat, waar je naar toe kan met zelfvertrouwen en hierdoor weet je waar je toe in staat kan zijn! Een echte aanrader dus!!

Wat hoop jij te leren bij de organisatie waar jij in vaste dienst gaat?
Je blijft altijd leren, maar hoop vooral ook bij te dragen aan hoe een organisatie van de ene cultuurstrategie over gaat naar een andere strategie. En daarnaast hoop ik ook te leren hoe we met elkaar en de gehele organisatie een goede, juiste maar ook vooral een prettige manier van communicatie met elkaar kunnen vinden.

Waar sta jij over vijf jaar?
Ik sta dan zeker wel een hoop evenementen te organiseren bij deze organisatie en anders via mijn eigen weg die ik dan ga vinden. Het organiseren van evenementen is toch zeker mijn doel en is iets waar ik goed in ben en waar mijn passie ligt.

Natasja, dank voor de prettige samenwerking en de mooie complimenten naar ons toe. Je hebt het goed voor elkaar gebokst en mocht je in de toekomst ons weer nodig hebben, de deur staat voor je open! Veel succes bij je ‘nieuwe’ werkgever! En Merci voor je lieve smakelijke attentie!

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.