nieuws

waar je wat aan hebt.

Uitzwaaien … Caroline

21 september 2022

Caroline ging tijdens de corona pandemie via A2 aan de slag als virtueel Management Assistant bij één van onze gemeentelijke overheid Partners in de regio Randstad. En nu is zij daar in vaste dienst gegaan. We stellen Caroline nog een paar vragen voordat we haar echt uitzwaaien.

Wat heb jij de afgelopen periode bij Assistant2 gedaan?
Gemeente Westland heeft mij ingezet als (virtueel) managementassistent / vliegende keep; ik ben op diverse afdelingen ingezet om bij te springen waar nodig.

Hoe heb jij de samenwerking met Assistant2 ervaren?
De samenwerking met Assistant2 verliep plezierig en professioneel.

Op welke zaken/gelegenheden kijk jij met veel plezier terug?
De ontvangst door zowel Assistant2 als door gemeente Westland heb ik als bijzonder warm ervaren. Wat een prettige gewaarwording om als professional ook zo behandeld te worden!

Waar ga jij je de komende tijd mee aan de slag?
De gemeentelijke Partner van A2 heeft mij in vaste dienst genomen. Ik blijf doen waar ik goed in ben en plezier in heb: ondersteuning bieden en als vliegende keep de gaten vullen die er mogelijk vallen.

Welke training heb jij als laatste genoten en wat doe jij aan jouw ontwikkeling?
De training Social media was heel leerzaam en interessant. Binnen mijn huidige werkomgeving gaat mijn ontwikkeling door met diverse interne trainingen, o.a. een MMI-training.

Wat hoop jij te leren bij het bedrijf waar jij gaat werken?
Een overheidsinstelling is een wereld op zich, waar ik al veel heb geleerd en nog veel hoop te leren.

Heb jij leuke tips voor collega Assistants?
Als Assistant2 in jou gelooft, geloof er dan zelf ook in!

Waar sta jij over vijf jaar?
Als ik een glazen bol had, zou ik dat vertellen. Ik hoop dat ik over 5 jaar nog net zo gelukkig en gezond ben als nu en dat ik mijn werk nog steeds met evenveel plezier en toewijding doe.

We zijn blij te horen dat jij op je plek zit als Management Assistant, Caroline. Zo zie je maar weer, door de Covid-maatregelen is dit mogelijk geworden om op afstand te werken. Wij wensen je heel veel succes en nog veel jaren werkplezier toe bij onze Partner. 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.